AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.01 // 6.1.2016

​SJK:n treenit jatkuivat - SJK TV paikalla

​SJK:n treenit jatkuivat - SJK TV paikalla

Henri Aalto on SJK TV:n haastattelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK aloitti harjoitukset kaudelle 2016 kuluvan viikon maanantaina ja SJK TV kävi tapaamassa pelaajia paikan päällä.

SJK:n harjoituksissa mukana ovat olleet uudet sopimuspelaajat sekä vanhat tutut. Testipelaajiakin nähdään, kun viime kaudella SJK:ta edustanut hyökkääjä Roope Riski on mukana, sekä Viron maajoukkueen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Tarmo Kink. 30-vuotias Kink on kovapotkuinen laitapelaaja, joka on pelannut urallaan muun muassa Englannin Middlesbroughissa, Skotlannin Invernessissa sekä Italian Serie B:n Varesessa. Molemmat testipelaajat lähtevät myös SJK:n mukana Saudi-Arabian harjoitusleirille.

SJK matkustaa Riadiin ensi sunnuntaina ja palaa leiriltä sunnuntaina 17. tammikuuta. Leirin aikana SJK kohtaa Aasian jättiseura Al-Hilal FC:n. Ottelu pelataan perjantaina 15. tammikuuta. Joukkueen ja valmentajien lisäksi paikalle matkustaa SJK:n seurajohtoa ja SJK:n mediatiimi, joten luvassa on kattavaa raportointia koko leirin ajan.

Suomen maajoukkueen mukana olevat SJK-pelaajat matkustavat kohti naapurimassa sijaitsevaa Abu Dhabia jo huomenna, mutta he liittyvät SJK:n leirille maajoukkueleirin päättyessä 13. tammikuuta.

Seinäjoella SJK:n näkee tositoimissa ensimmäistä kertaa lauantaina 23.tammikuuta, kun SJK isännöi Wallsportilla harjoitusottelussa Jyväskylän JJK:ta.

Kameran eteen saatiin juuri ensimmäisen maajoukkuekutsunsa saanut Timo Tahvanainen ja Tahvanaisen tapaan jatkosopimuksen tehnyt Henri Aalto. Aallon ja Tahvanaisen kanssa juttua riitti SJK:n vahvistumisesta, pelaajien omista tavoitteista, sekä sunnuntaina alkavasta Saudi-Arabian harjoitusleiristä. Tästä katsomaan pelaajien mietteitä.

Lisää uutisia