AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.47 // 29.11.2015

Tahvanainen jatkaa SJK:ssa 2-vuotisella sopimuksella

Tahvanainen jatkaa SJK:ssa 2-vuotisella sopimuksella

Timo Tahvanainen kuuluu SJK:n vakiomiehiin. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja laitapuolustaja Timo Tahvanainen ovat solmineet uuden pelaajasopimuksen, joka ulottuu kauden 2017 loppuun.

Kaksivuotisen jatkosopimuksen SJK:n kanssa tehnyt Tahvanainen valittiin Veikkausliigan tähdistöjoukkueeseen päättyneellä kaudella. Valinnan teki jalkapallotoimittajien yhdistys Pallo-Kopla. Lisäksi Tahvanainen valittiin Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen syys- ja lokakuussa.

- Hienot fiilikset jatkon suhteen. Vaikka viime kausi oli kaikin tavoin unohtumaton, löytyy henkilökohtaisesti vielä paljon parannettavaa sekä tavoitteita ja unelmia täytettäväksi. Suomessa ei jalkapallon osalta ole parempaa paikkaa kuin SJK, joten siinä mielessä päätös jatkaa oli helppo, komentoi Timo Tahvanainen jatkosopimusta.

Vasemmalla laidalla puolustuksessa tai keskikentällä viihtyvä Tahvanainen, on pelannut SJK:ssa kaudesta 2013 alkaen. Seinäjoelle hän siirtyi Pietarsaaren Jarosta. Hän oli mukana nostamassa SJK:ta ensin Ykkösestä Veikkausliigaan, voittamassa Liigacupin lisäksi Veikkausliigan hopeisia mitaleita kaudella 2014 ja Suomen mestaruutta 2015. Kolmessa kaudessa pelejä SJK paidassa on kertynyt yhteensä 67 ja näissä maaleja on tullut kolme.

Outokummusta lähtöisin oleva, 29-vuotias Tahvanainen teki myös pohjoiskarjalaista jalkapallohistoriaa. Hänestä tuli kolmas jalkapallon Suomen mestaruuden aikuisissa voittanut pohjoiskarjalaislähtöinen pelaaja.

Tahvanaisen jatkosopimuksen myötä SJK:lla on kasassa 19 pelaajasopimusta kaudelle 2016.

Lisää uutisia