AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 17.11.2015

​"Stadin Kingit yksi päätekijöistä miksi halusin jatkaa"

​"Stadin Kingit yksi päätekijöistä miksi halusin jatkaa"

"Fredda" viihtyy HIFK:ssa mainiosti. (Kuva: Juha Tamminen)

U21-maajoukkueen vakiopelaajiin kuuluva Fredrik Lassas jatkoi sopimustaan HIFK:n kanssa ja liputtaa vahvasti seuran puolesta - sananmukaisesti.

HIFK:n ja HJK:n välisessä kolmannessa derbyssä pelikiellossa ollut Lassas hauskuutti yleisöä ilmestyessään keskelle fanikatsomoa katsomaan ottelua.

– Kaikki näyttää aina viihtyvän Klackenissa, joten halusin kokea tunnelman sieltä käsin. Klackeniin oli helppo mennä, sillä osasin kannatuslaulut ulkoa ja minut otettiin erittäin lämpimästi vastaan. Hauskinta oli, kun Kingit toivat minulle käteen suuren IFK-lipun. Sitä minä sitten heiluttelin samalla kun hypin, lauloin ja ennen kaikkea nautin ottelutunnelmasta.

– Olen viihtynyt loistavasti IFK:ssa. Stadin Kingit on yksi päätekijöistä siihen, miksi halusin jatkaa seurassa. Tuntuu aina niin etuoikeutetulta astua kentälle Kingien laulaessa niin koti- kuin vierasotteluissa, Lassas kiittelee HIFK:n verkkosivuilla.

HIFK:n kausikorttimyynti käynnistyi maanantaina 16.11. ja myynti on ollut vauhdikasta.

– IFK:n peleissä on Suomen paras tunnelma ja me pelaamme yleisöystävällistä jalkapalloa. Peleissä aina sattuu ja tapahtuu. Rapatessa roiskuu, kuten sanonta kuuluu. Kausikortti on loistava joululahjaidea, Lassas vinkkaa.

Lisää uutisia