AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
vko.46 // 16.11.2015

Lassaksen jatko iso asia HIFK:lle

Lassaksen jatko iso asia HIFK:lle

"Fredan" jatko ilahduttaa HIFK:ssa. (Kuva: Juha Tamminen)

Maanantaina julkistettu Fredrik Lassaksen yksivuotinen jatkosopimus on tärkeä pala HIFK:n ensi kauden joukkueen rakentamista.

Lassas nousi viime kaudella HIFK:n avainpelaajaksi muodostamalla tärkeän tutkaparin joukkueen kapteenistoon kuuluvan Jukka Halmeen kanssa. Lassaksen jatkosopimuksen myötä sama parivaljakko nähdään katsojien iloksi tähtipaidassa myös ensi kaudella.

– Olen erittäin tyytyväinen, että projekti Lassaksen kanssa saa jatkoa. Lassaksen sopimus on selkeä jatkumo siitä, että haluamme IFK:ssa kehittää nuoria suomalaisia pelaajia niin kotimaan kuin ulkomaiden kentille. Fredan päivittäisessä tekemisessä näkyy halu kehittyä koko ajan entistä paremmaksi jalkapalloilijaksi. Miehessä on valtava potentiaali ja hänestä ollaan jatkuvasti kiinnostuneita myös ulkomaisissa seuroissa.

- Nuoren miehen paineensietokyvystä kertoo, että hän joutui nousijajoukkueessa heti isoon rooliin ja pelasi erinomaisen debyyttikauden IFK:ssa, HIFK:n urheilutoimenjohtaja Henri Määttä kertoo seuran verkkosivuilla.

Lisää uutisia