AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC KTP FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK
vko.46 // 16.11.2015

Lassas jatkosopimukseen HIFK:n kanssa

Lassas jatkosopimukseen HIFK:n kanssa

Fredrik Lassas tähyää jo tulevaa kohti. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK on solminut yksivuotisen jatkosopimuksen Suomen alle-21 vuotiaiden maajoukkuepelaaja Fredrik Lassaksen kanssa.

Kovalla kohulla viime kaudeksi IFK-paitaan paikallisvastustaja HJK:sta siirtynyt Lassas pelasi viime kaudella 25 liigaottelua, joissa keskikenttäpelaaja teki yhden maalin ja merkkautti kolme maalisyöttöä. 19-vuotias Lassas on edustanut poikamaajoukkueita vuodesta 2011 lähtien ja kaudella 2014 hänet valittiin Vuoden lupaavimmaksi pelaajaksi.

– Olen tyytyväinen siirtooni ja kauteeni IFK:ssa. Mennyt kausi oli minulle ensimmäinen avainroolissa ja nälkää sekä parannettavaa jäi tulevaksi kaudeksi. Sijoitus sarjassa oli koko joukkueelle lievä pettymys, sillä joukkueessa oli potentiaalia paremmillekin sijoituksille, Lassas kertoo.

Lassas on asettanut selkeät tavoitteet seuraavalle kaudelle.

– Kauden 2016 henkilökohtainen tavoite on ottaa seuraava askel urallani eteenpäin ja saada sekä tasaisuutta omiin suorituksiini että lisätä tehokkuutta kentällä. Ulkomaat ovat selkeä henkilökohtainen tavoitteeni tulevalla kaudella. Joukkueen tavoitteena on aina mitali, mutta se vaatii kovaa työntekoa ja itsensä ylittämistä kaikilta, Lassas sanoo.

Lisää uutisia