AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 25.10.2015

Ristilä: "Löimme itsemme kanveesiin"

Ristilä: "Löimme itsemme kanveesiin"

"Risu" oli tyytymätön KTP:n esitykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP:n päävalmentaja Sami Ristilä oli harmistunut päätöskierrokselle Ilvekselle kärsityn 1-2-tappion jälkeen.

IFK Mariehamn ojensi kotkalaisille auttavan kätensä kaatamalla VPS:n, mutta tähän kotkalaiset eivät pystyneet tarttumaan, vaan kausi jatkuu liigakarsinnassa PK-35 Vantaata vastaan.

- Maalin jälkeen emme saaneet sitä asennetta kentälle, mitä olisimme halunneet. Avausjaksolla oli jonkun näköistä yritystä. Pääsimme tilanteisiin, mutta peli oli jotenkin puuroutunutta emmekä pysyneet pelisuunnitelmassamme. Emme saaneet riittävän laadukkaita tekopaikkoja aikaiseksi. Tänään löimme itsemme kanveisiin ja nyt on sitten vielä kaksi erää jäljellä, Risu kertoi.

KTP pelaa kaksiosaisen liigakarsinnan ensimmäisen osan keskiviikkona Vantaalla ja päättää kauden kotikentällä pyhäinpäivänä. Ristilä oli tyytymätön joukkueensa esitykseen kauden tärkeimmässä ottelussa.

- Karsintapelit tulevat nopeasti vastaan ja fokus pitää nyt heti keskittää niihin. Alkuperäinen suunnitelma oli se, että olisimme hoitaneet tilanteen toisin, mutta nyt ollaan tässä.

- Tulevat PK-ottelut eivät tule missään nimessä olemaan läpihuutojuttu, sillä vastaan asettuu laadukas ryhmä. Joukkueesta löytyy kokemusta ja heillä on hyvät espanjalaisvahvistukset. Uskomme kuitenkin, pystymme klaaraamaan homman kotiin, Risu päätti.

Lisää uutisia