AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 18.10.2015

Kokko: ”Taistelen maalikuninkuudesta loppuun saakka”

Kokko: ”Taistelen maalikuninkuudesta loppuun saakka”

"Boris" taistelee maalikuninkuudesta. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS:n Aleksandr Kokko tunnetaan armoitettuna maalitykkinä. Yksi asia hyökkääjän mieltä kuitenkin kaihertaa.

"Boris" Kokko voitti Veikkausliigan maalikuninkuuden vuonna 2008 Henri Myntin kanssa jaetusti 13 osumalla. Maaleja hyökkääjä on tehtaillut senkin jälkeen, mutta titteliä hän ei ole uusinut.

- Toivottavasti se vielä tapahtuu, niin paljon olen asiasta saanut kuulla. Kuittia tulee, etten ole koskaan voittanut maalikuninkuutta, vain jakanut. Juho Mäkelä meni nyt ohi, mutta taistelen siitä loppuun saakka aivan kuten mestaruudestakin, Kokko heittää.

VPS:n Mäkelä siis johtaa Veikkausliigan maalipörssiä 15 osumalla. Kokolla on kasassa 14 onnistumista ja SJK:n Akseli Pelvaksella 13. Sarjassa RoPS on pisteen perässä seinäjokelaisia kun jäljellä on kaksi kierrosta. Maalikuninkuuden jakaminen saattaisi jatkaa Kokon lähipiirin ilakointia miehen kustannuksella.

- Siitä tulisi lisää kuittailua, ei siinä mitään. Tavoitteeni on ennen kaikkea tehdä maaleja, jotta voitamme mestaruuden.

- Tilanne on sama maalikuninkuudessa ja mestaruudessa, olen yhden perässä. Maalinälkäni on kova ja olisihan se kiva voittaa, pelaaja päättää.

RoPS - KuPS Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu on mukana Yle

TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia