AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 18.10.2015

Bahne: "Nyt on haikea olo"

Bahne: "Nyt on haikea olo"

Mankku nähtiin sunnuntaina viimeistä kertaa Veritas Stadionin viheriöllä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin aalivahti Magnus Bahne pelasi sunnuntaisessa SJK-ottelussa viimeistä kertaa kotiyleisön edessä.

Ihan putkeen"Mankun" jäähyväiset eivät menneet, sillä SJK poistui kentältä voittajan vahvan esityksen jälkeen. Seinäjokelaisten paremmuuden myönsi myös ottelun juhlakalu Bahne.

- Ottelun lopputulos on tietenkin pettymys, se on selvä asia. SJK oli ottelussa mielestäni meitä edellä ja ansaitsi voittonsa tänään, myönsi Bahne rehellisesti Interin verkkosivuilla.

Bahnen mukaan Inter ei ollut SJK:n maaleissa terävimmillään. Itse ottelu ratkesi Mankun mukaan käytännössä ensimmäiseen maaliin.

- Maaleista, jotka päästimme voi tietenkin jossitella, mutta ei voittajasta jäänyt ensimmäisen maalin jälkeen epäselvyyttä, jatkoi Bahne.

Jotenkin myös vaikutti siltä, että Interiltä ei lopulta löytynyt sitä puhtia, mitä voittoon asti olisi tarvittu. Tästä huolimatta joukkue kyllä yritti Bahnen mukaan kaikkensa.

- Bensa oli tänään vähissä, mutta kaikki kunnia kuuluu myös vastustajalle, joka sai meidät näyttämään tänään huonolta. Yrityksen puutteesta ketään ei voi tänään syyttää. Jokainen antoi kentällä varmasti kaikkensa, sanoi Bahne.

Maalivahti Bahnea huomioitiin mittavasti ennen ottelua. Tämä lämmitti haikeutta pelin jälkeen tunteneen kokeneen kassarin mieltä.

- Kyllähän huomionosoitukset lämmittivät mieltäni. Vähän haikea olo on kieltämättä nyt, päätti Bahne.

Lisää uutisia