AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 13.10.2015

Hynynen jakaa kiitoksia Ilveksen kannattajlle

Hynynen jakaa kiitoksia Ilveksen kannattajlle

Antti Hynynen tietää VPS:n olevan kova vastus torstain kotiottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliiga jatkuu torstaina maajoukkuetauon jälkeen. Samalla Ilves palaa Tammelan stadionille.

Torstaina kissapaitojen vastustajaksi saapuu VPS. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Vaasassa, ja molemmat joukkueet ovat voittaneet kerran.

Vahvaa kautta pelaava Ilveksen kapteeni Antti Hynynen tietää, että torstain ottelusta tulee kova vääntö.

- Meillä on vielä mahdollisuus pelata kotikentällä näitä pelejä, niin kyllä se tuo entistäkin enemmän intoa treenaamiseen. Olemme virtaa täynnä ja fiilis joukkueessa on rento. Erittäin kova ottelu tulossa torstaina Vepsua vastaan, ja meidän pitää olla valmiita vastaamaan heidän kovaan pelaamiseensa ja siihen asenteeseen, mikä heillä tulee olemaan ihan varmasti. Meidän pitää olla heti hereillä, sillä jos vähänkin annetaan löysää, niin kyllä noutaja tulee nopeasti, Hynyne sanoo Ilveksen sivuilla.

Hynynen haluaa kiittää myös seuran faneja. Kannattajat ovat olleet elintärkeitä joukkueelle läpi kauden.

- Terveisiä kotiyleisölle! Olette olleet tosi hyvin mukana tällä kaudella ja olemme saaneet paljon virtaa. Iso osa sarjapisteistämme on kannattajiemme ansiota ja kiitos kuuluu teille. Toivotaan vielä tässä kauden lopussa samanlaista osallistumista ja kannustamista, niin saamme hienon päätöksen kaudelle.


Ilves - VPS Tammelan stadionilla torstaina 15.10. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia