AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2015

Tomi Petrescu odottaa innolla torstain kotiottelua

Tomi Petrescu odottaa innolla torstain kotiottelua

Tomi Petrescu on jälleen pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves palaa torstaina Tammelan stadionille, kun vastustajaksi saapuu vaasalainen VPS.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti Vaasassa, ja molemmat ovat voittaneet kerran. Toukokuussa Ilves haki 2-3-vierasvoiton ja syyskuussa VPS puolestaan otti 1-0-kotivoiton.

Ilveksen juonikas laitahyökkääjä Tomi Petrescu puuttui viime ottelusta pikkuvamman takia, mutta on jälleen pelikunnossa. Vahvaa kautta pelaava Petrescu on tehnyt tällä kaudella 27 pelaamassaan ottelussa tehot 4+5.

- Tammelaan saapuu varmasti jokaisesta pallosta taisteleva VPS. Heillä on ollut viime kuukausina hyvä draivi päällä ja he ovat nousseet pois putoajan paikalta. VPS tarvitsee kuumeisesti lisää sarjapisteitä ja se näkyy varmasti rajuna taisteluna. Mekin tarvitsemme pisteitä, joten luvassa on varmasti tasainen ja tiukka matsi.

- Viime sarjaottelussa Seinäjoella en pystynyt pelaamaan, sillä lähentäjälihakseni oli venähtänyt aiemmin. Olin tovin hieman puolikuntoinen, mutta nyt on jalka taas kunnossa ja tuntuu hyvältä. Kiva päästä pelaamaan taas ja näissä kauden viimeisissä peleissä on isot panokset. Olen innoissani! Toivottavasti hienot kannattajamme löytävät tiensä jälleen Tammelan iltavaloihin kannustamaan meitä, kommentoi Petrescu Ilveksen kotisivuilla.

Ilves-VPS torstaina klo 18.30 Tammelan stadionilla.

Kaikki kauden 2015 Veikkausliigaottelut suorina lähetyksinä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia