AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.41 // 12.10.2015

Pääkatsomo loppuunmyyty RoPS:n viimeiseen kotiotteluun

Pääkatsomo loppuunmyyty RoPS:n viimeiseen kotiotteluun

Sunnuntain RoPS–KuPS pelataan täyden pääkatsomon edessä. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen keskuskentän pääkatsomo on myyty loppuun RoPS:n viimeiseen kotiotteluun tällä kaudella.

RoPS pelaa viimeisen kotiottelunsa tällä kaudella sunnuntaina 18. lokakuuta. Veikkausliigan pohjoisin seura saa ottelussa vastaansa toisen perinteikkään palloseuran, KuPS:n.

Lähestyvä ottelu kiinnostaa ympäri Pohjois-Suomea. RoPS:n toimitusjohtaja Petri Jaatisen mukaan ottelu on herättänyt aivan poikkeuksellista mielenkiintoa jo hyvissä ajoin ennen ottelua.

– Kuusamosta ja Kemijärveltä on tulossa kannattajabussit otteluun. Myös Kemin ja Tornion suunnalle on myyty huomattavan paljon ennakkolippuja. On hienoa huomata että kun puhutaan koko Pohjois-Suomen joukkueesta niin nyt nähdään, että meillä todella on koko maakunnan tuki takana.

– Ennakkolipunmyynti otteluun on käynyt jopa vilkkaammin kuin uuden pääkatsomon avajaisotteluun. Se on tähänastinen ennätys, ja se pelattiin keskellä kesää. Eipähän toisaalta koskaan ole pelattu näin suurista panoksista. Aurinkokatsomossa on edelleen tilaa eli kyllä sinne vielä mahtuu, Jaatinen päättää.

Ottelun ennakkolipunmyyntiin pääset tämän linkin kautta.


RoPS–KuPS Rovaniemen keskuskentällä sunnuntaina 18.10. kello 14.00. Ottelu esitetään suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia