AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 4.10.2015

​Rajamäki: "Olimme mentaalisesti valmiimpia"

​Rajamäki: "Olimme mentaalisesti valmiimpia"

"Rapa" antoi tunnustuksen pelaajilleen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseuran pukukopissa raikuivat iloiset voitonlaulut sunnuntaisen Jaro-ottelun päätyttyä.

Kuopiolaiset onnistuivat saavuttamaan arvokkaan 2-0-kotivoiton pelattuaan omalla kotiareenallaan hyvää peliä. Laitahyökkääjä Juha Hakolan ja keskikenttäpelaaja Urho Nissilän osumat riittivät kolmeen pisteeseen ja sunnuntai-ilta päättyi iloisissa kuopiolaistunnelmissa.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki kiitteli oman joukkueensa voitontahtoista ja päämäärätietoista peli-ilmettä.

- Me olimme mentaalipuolella valmiimpia laittamaan kroppaa likoon ja sitä kautta voittamaan pelin. Me voitimme henkisellä puolella, Rajamäki iloitsi voitokkaan pelin jälkeen.

Hakola viimeisteli alussa 1-0 nousten koko kentän parhaimmaksi pelaajaksi. Nissilä viimeisteli toisella jaksolla ratkaisevan 2-0-osuman ja lopussa pääsi Miikka Ilo vielä yrittämään pilkulta kolmatta osumaa osuen kuitenkin tolppaan.

- Nyt meillä molemmat laiturit haastoivat vastustajaa 1v1-tilanteissa ja sen ansiosta me olimme koko ajan uhka hyökkäyspäässä. Se ratkaisi tämän pelin taktisella puolella. Lähtöasetelmat olivat siinä mielessä helpot, valmentaja totesi.

- Tänäänkin oli useita maalipaikkoja ja päästiin yrittämään pilkultakin. Lukemat olisivat voineet olla isommatkin. On tosi kiva, että pelin ratkaisumaali tuli Saku Savolaisen ja Urho Nissilän kautta jotka pääsivät lyömään naulan arkkuun tähän matsiin. Nyt me pääsemme vähän nautiskelemaan kahdessa viimeisessä pelissä, valmentaja iloitsi.

Lisää uutisia