AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 4.10.2015

Honkavaara perää "voittavaa tahtotilaa"

Honkavaara perää "voittavaa tahtotilaa"

"Honsu" osaa varoa KTP:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK matkaa sunnuntaina Kotkaan hakemaan lisäystä pistepussiinsa, sarjapaikan sinetöimistä ja mahdollisuutta nousta vielä kuuden joukkoon.

Tähtirinnat ovat nyt sarjataulukon kahdeksantena 36 pisteellä, kun jäljellä on neljä ottelua. Seitsemäntenä kulkeva Tampereen Ilves on yhden pisteen päässä ja yhden ottelun enemmän pelannut IFK Mariehamn kuudentena 39 pisteellä. HIFK:n tavoite oli olla kauden päätteeksi kuuden parhaan joukossa, joten tavoite näyttää vielä realistiselta.

HIFK otti viime maanantaina todella upean 1-0 kotivoiton mestaruudesta taistelevasta SJK:sta. KTP puolestaan taisteli edellisessä ottelussaan 1-1 tasapelin HJK:ta vastaan.

– KTP pelasi vahvan pelin HJK:ta vastaan ja he varmasti taistelevat viimeiseen asti sarjapaikastaan. Meidän täytyy olla hieman suoraviivaisempia kuin edellisessä pelissä. Mutta ennen kaikkea on oltava oikea, voittava tahtotila, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran verkkosivuilla.


FC KTP - HIFK Arto Tolsa Areenalla sunnuntaina 4.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia