AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 1.10.2015

FC Interin Duah: "Huikea loppukausi edessä"

FC Interin Duah: "Huikea loppukausi edessä"

Solomon Duah uskoo Interillä olevan mahdollisuudet vaikka mihin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin keskikenttäpelaaja Solomon Duah oli keskiviikon KuPS-ottelun tehomies kahdella maalillaan.

Duah vastasi kahdesta Interin maalista keskiviikkoisessa KuPS-ottelussa. Duahin osumat siivittävät yhdessä Joni Ahon maalin kanssa Interin 3-1(1-0)-voittoon. Duahin mukaan Inter oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja ansaitsi voiton.

- Vaikka KuPS:lla oli avausjaksolla muutama hyvä paikka, niin olimme mielestäni kentällä se parempi joukkue. Saimme onneksi maalin ensimmäisen jakson loppuun, mikä helpotti jonkin verran. KuPS:n tasoituksesta huolimatta jatkoimme omaa tekemistämme hyvällä tasolla ja teimme vielä kaksi maalia, Duah kertasi Interin sivuilla.

Avausjakson lopussa Duah osui ensimmäisen kerran läpiajosta, kun taas toisella jaksolla maaliin meni lähietäisyydeltä survottu sylkypallo.

- Lähdimme nopeaan vastahyökkäykseen kulman jälkeen. Guy syötti todella oikea-aikaisesti minut läpi ja siinä oli sopivasti aikaa miettiä ratkaisua. Toisella maalissa olin vastaavasti sylkypallolla ensimmäisenä.

Keskiviikon KuPS-voitto nosti Interin kolmannelle sijalle Veikkausliigassa. Duahin mukaan loppukauden otteluihin ei tarvitse pelaajia motivoida.

- Huikea kauden loppu on edessä. Meillä on saumat vielä vaikka mihin. Jokainen pelaaja haluaa varmasti päättää kauden mitaliin Suomen Cupin pettymyksen jälkeen, joten motivaatio-ongelmia ei tule ottelussa olemaan, Duah sanoi.

Lisää uutisia