AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2015

​Heikki Aho: "Toteutimme omaa pelisuunnitelmaamme"

​Heikki Aho: "Toteutimme omaa pelisuunnitelmaamme"

Heikki Aho osui jälleen KuPS-verkkoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves-puolustaja Heikki Aho viimeisteli Ilvekselle tärkeän 0-1-johtomaalin sunnuntaisessa KuPS-pelissä.

Ilves pääsi maalin ansiosta kuskin paikalle ja onnistui lopulta kaappaamaan kaikki liigapisteet mukaansa värikkäiden ja kiperienkin pelitapahtumien jälkeen.

- Tosiaan meidän puolesta ei suuria hienouksia tarjoiltu tässä pelissä. Me lähdettiin toteuttamaan omaa pelisuunnitelmaamme. Pidetään oma paketti koossa ja annetaan KuPS:n lyödä pitkää palloa hyökkääjille. Me keskityttiin kakkospalloihin, ettei pääse tulemaan vaarallisia asioita niiden ympärille. Se toimi tänään hyvin, maalintekijä iloitsi.

Aho iski Kuopiossa tämän kauden kolmannen liigamaalinsa. Ilves iski ratkaisevan voittomaalinsa lisäajalla aivan kuten torstaina Tampereellakin.

- Vuosien varrella on tullut noustua useammankin kerran vastustajan maalille. Ei se pallo joka kerta ole omalle kohdalle osunut, nyt viime aikoina pallo on tippunut muutaman kerran kohdalle omien jalkojen viereen. Nämä viime hetken maalit tekee sen, että vastustajan on vaikea päästä enää takaisin siinä vaiheessa, Aho muistutti.

Ilves-joukkue jatkaa omaa pelikauttaan vahvassa myötätuulessa.

- Peli kerrallaan tietysti mennään eteenpäin. Seuran tavoite on sarjapaikan varmistaminen ensi kaudeksi ja nyt me olemme aika lähellä sitä. Nälkä tietenkin kasvaa syödessä ja menestys maistuu hyvältä. Voittaminen on kivempaa kuin häviäminen, Aho korosti.

Lisää uutisia