AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 20.9.2015

Honkavaara: "Meidän on oltava parhaimmillamme"

Honkavaara: "Meidän on oltava parhaimmillamme"

"Honsu" tietää FC Lahden vahvuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

HIFK matkaa sunnuntaina Lahteen, jossa jaossa on tärkeät pisteet molemmille joukkueille.

Tähtirintoja tänään isännöivä FC Lahti taistelee vielä tiukasti Veikkausliigan mitaleista. Sarjataulukossa viidentenä kulkeva FC Lahti taisteli edellisestä ottelusta 0-0 tasapelin sarjakakkosen SJK:n vieraana.

– FC Lahti on kovassa iskussa ja erittäin hyvä kotijoukkue, jonka suoraviivainen pelitapa aiheutti meille viimeksi ongelmia, HIFK:n päävalmentaja Jani Honkavaara kertoo seuran verkkosivuilla.

Pirteän alkukauden skulannut HIFK on hävinnyt nyt kolme peräkkäistä ottelua, joista kaksi edellistä kotikentällään. Näissä otteluissa tähtirinnat ovat onnistuneet vain kertaalleen maalinteossa.

– Meidän kaksi viime peliämme ovat olleet pettymyksiä. Olemme tehneet helppoja virheitä, joista on armotta rankaistu. Lisäksi kaipaamme onnistumisia, koska ne aina vapauttavat peliä. Meidän on oltava parhaimmillamme, jotta kolme pistettä irtoaisivat Lahdesta, Honkavaara sanoo.


FC Lahti - HIFK sunnuntaina 20.9. kello 16.00 Kisapuistossa. Ottelua voi seurata osana Ylen Futiskierros-lähetystä. Ottelu on nähtävillä suorana myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia