AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.37 // 19.9.2015

​Rajamäki: "Kotona olemme aloitteellinen osapuoli"

​Rajamäki: "Kotona olemme aloitteellinen osapuoli"

KuPS isännöi Ilvestä sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura ja liiganousija Tampereen Ilves kohtaavat sunnuntaina toista kertaa muutaman päivän sisään.

Joukkueet iskevät yhteen 28. sarjakierroksen ottelussa, joka alkaa Savon Sanomat Areenalla normaalista poiketen jo kello 16.00. Suomen Terveystalo toimii jännittävän illan otteluisäntänä.

KuPS-joukkue taisteli energisellä ilmeellä torstaina Tampereella huolimatta 0-1-tappiosta. Voimavarat ovat säilyneet hyvällä tasolla ja pelin tempo pyritään pitämään sunnuntaina korkeana.

- Kuten aina, kotona me olemme aloitteellinen osapuoli ja pidämme pelissä vauhtia yllä. Pallollisena hyökätään ja ollaan vaarallisia, tehdään aloitteita eteenpäin ja ollaan aktiivisia. Pelin intensiteetti pidetään hyvänä ja aloite meillä ja niiden kautta me pyrimme hyvään tulokseen.

- Me pyrimme pelaamaan niin hyvin kuin pystymme ja otetaan hyvä tulos sitä kautta, päävalmentaja Marko Rajamäki toteaa KuPSin verkkosivuilla.


KuPS - Ilves sunnuntaina 20.9. kello 16.00 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata osana Ylen Futiskierros-lähetystä. Ottelu on nähtävillä suorana myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia