AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 23.8.2015

​Sami Ristilä: "Ehdottomasti tyytyväinen taisteluilmeeseen"

​Sami Ristilä: "Ehdottomasti tyytyväinen taisteluilmeeseen"

Pistekin maistui lopulta "Risulle". (Kuva: Juha Tamminen)

FC KTP saavutti arvokkaan sarjapisteen sunnuntaiselta Kuopion-vierailultaan.

Kotkalaisjoukkue oli ajoittain pahassa sillassa voimakkaasti hyökänneen kotijoukkueen edessä, Sami Ristilän suojatit puolustivat onnistuneesti loppuvihellykseen saakka ja kotimatkalle voitiin lähteä melko tyytyväisin mielin.

- Näkyi selkeästi, että KuPS:n pelissä painoi enemmän kuin meillä. Se näkyi pelaamisessa pieninä viiveinä ajoituksissa. Muutamia hyviä hyökkäyksenpoikasia me saimme tänään aikaiseksi, malttia vaaditaan lisää jos me halutaan pitää palloa ja rakentaa peliä. Kolmea pinnaa tarjottiin ja yksi saatiin, vähän karvas maku tästä jäi, valmentaja Sami Ristilä muistutti.

KTP tarrasi vierasvoittoon kiinni 35 peliminuutin kohdalla hyökkääjä Niko Ikävalkon onnistuttua maalinteossa. Kotkalaiset ovat saavuttaneet viime peleistään arvokkaita pisteitä ja joukkueen taisteluilme on hyvällä tasolla.

- Me olemme tällä hetkellä hyvässä vauhdissa. Kaksi voittoa, nyt tasapeli. KuPS on hyvä pallollisessa pelissä, me saimme tänään eliminoitua KuPS:n vahvuudet, Ristilä totesi.

KTP joutui tekemään aloituskokoonpanoonsa vielä viime hetken muutoksen, kun ilmeni, ettei hyökkääjä Sasha Anttilainen pystykään pelaamaan illan pelissä.

- Olen ehdottomasti tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen. Viime kotipelissä me saimme kasaan 18 pelaajaa, nyt tippui taas yksi tärkeä pelaaja avauskokoonpanosta viime hetkillä. Olen ehdottomasti tyytyväinen joukkueen tapaan reagoida ja toimia tuollaisessa tilanteessa, valmentaja kiitteli.

Lisää uutisia