AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 23.8.2015

​Rajamäki: "Joukkueen peli-ilme tyydyttää"

​Rajamäki: "Joukkueen peli-ilme tyydyttää"

Peli tyydytti "Rapaa" tulosta enemmän. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura joutui tyytymään yhteen sarjapisteeseen sunnuntai-illan kotiottelustaan.

Kuopiolaisten vahva pelin- ja pallonhallinta tuotti ainoastaan yhden osuman ja FC KTP-ottelu päättyi kuopiolaisten kannalta pettymyksenmakuiseen 1-1-lopputulokseen.

KuPS-valmentaja Marko Rajamäki oli joka tapauksessa tyytyväinen kuopiolaisjoukkueen taistelutahtoiseen ilmeeseen. Kolmea pistettä haettiin täydellä pelillisellä voimalla heti alusta alkaen.

- Me painoimme pelin KTP:n päätyyn hyvällä energialla. Voittoa haettiin jopa pienellä riskillä heti alusta asti. Harmittavasti KTP sai johtomaalinsa. Kohtuuttoman paljon meidän pitää tehdä töitä ja luoda painetta, jotta saadaan yksi maali aikaiseksi. Meidän pitää pystyä pelaamaan paljon tehokkaammin, Rajamäki totesi.

- Joukkueen asenteeseen, moraaliin ja peli-ilmeeseen olen todella tyytyväinen. Yleisö on todella hyvin meidän matkassa mukana. Pidetään hyvästä peli-ilmeestä kiinni ja pyritään sitä kautta voittoon. Hyvin pojat jaksavat, nyt palautellaan ja keskiviikkona taistellaan Seinäjoella, valmentaja painotti.

Rajamäen mielestä oikeanlainen pelitapa alkaa vähitellen iskostua joukkueeseen.

- Pelitapaa on jouduttu muokkaamaan monella tapaa. Näille pelaajille tuo on se meidän tapa pelata, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Yleisilme pystytään jatkossakin pitämään toivottavasti tuollaisena, valmentaja totesi.

Lisää uutisia