AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.33 // 22.8.2015

Rajamäki FC KTP:sta: "Mielenkiintoinen joukkue"

Rajamäki FC KTP:sta: "Mielenkiintoinen joukkue"

"Rapa" on pannut merkille KTP:n kovan vireen. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS isännöi sunnuntaina FC KTP:ta, joka saapuu Kuopioon vyöllään kaksi komeaa päänahkaa peräjälkeen.

KuPS ja KTP kohtaavat nyt kolmatta kertaa tällä liigakaudella. Ensimmäinen peli pelattiin huhtikuussa Myllykoskella, toinen kesäkuussa Kotkassa ja kolmas nyt Kuopiossa. Tiukka ja tasaväkinen taisteluottelu on jälleen luvassa kahden fyysisen joukkueen välillä.

Kotkalaisten hyvä vire ei ole jäänyt huomaamatta KuPS-leirissä.

- Erittäin mielenkiintoinen joukkue tulee vastaan. KTP on voittanut molemmat Suomen Cupin finalistit: ensin IFK:n Maarianhaminassa 0-1 ja sitten FC Interin kotonaan 4-1. Kovakuntoinen ja kovavireinen joukkue sieltä tulee vastaan ja luvassa on mielenkiintoinen peli, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki toteaa seuran verkkosivuilla.

KuPS - FC KTPSja muutkin Veikkausliigaottelut löytyvät uudistuneesta Vakioveikkauksesta. Uudistuksen yhteydessä Vakion palautusprosentti nousee ja voittopotit kasvavat. Kesän kotimaisilla kohteilla potti nousee nykyisestä 100 000 euron tasosta noin 200 000 euroon. Vakion sivuille pääset tästä linkistä.


KuPS - FC KTP Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 23.8. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia