AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 8.8.2015

​Lähde uskoo vakaasti VPS:n nousuun

​Lähde uskoo vakaasti VPS:n nousuun

Juho Lähde tietää Petteri Forsellin vaarallisuuden. (Kuva: Juha Tamminen)

Loppukaudeksi VPS-paitaan SJK:sta siirtynyt Juho Lähde odottaa vaasalaisten nousevan syksyn mittaan pois jumbosijalta.

Lähde on ehtinyt osallistua vasta muutamiin treeneihin, mutta hänelle on jo ehtinyt jäädä joukkueen tekemisestä positiivinen kuva.

- Kun tehdään joka päivä samalla lailla töitä, noustaan varmasti sarjataulukossa ylöspäin, Lähde sanoo Vepsun verkkosivuilla.

Seuraava mahdollisuus kartuttaa pistepottia on sunnuntaina kotiottelussa IFK Mariehamnia vastaan. Helppoa peliä ei Vepsulle ole luvassa tälläkään kertaa. Jo useamman vuoden mitaleista taistelleelta IFK Mariehamnilta löytyy tälläkin kaudella fyysisyyttä ja kokemusta kääntää pelejä edukseen.

Lisäksi saarelaisilta löytyy yksittäisiä pelaajia, jotka pystyvät tarvittaessa ratkaisemaan otteluita omilla henkilökohtaisilla taidoillaan. Yksi heistä on Petteri Forsell, joka oli sivussa joukkueiden kauden ensimmäisestä kohtaamisesta.

- Hänen kanssaan on oltava koko ajan hereillä. Pallon saadessaan hän on aina vaarallinen, viime viikolla VPS:n kanssa sopimuksen tehnyt Lähde ennakoi.


VPS - IFK Mariehamn Hietalahdessa sunnuntaina 9.8. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Yksittäiset ottelut voit katsoa kokonaisuudessaan IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia