AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.31 // 3.8.2015

​Antti Okkonen: "Erikoistilanteissa oltiin lapasia"

​Antti Okkonen: "Erikoistilanteissa oltiin lapasia"

"Suke" antoi tunnustuksen KuPSille. (Kuva: Juha Tamminen)

RoPS-kapteeni Antti Okkonen pettyi pahoin sunnuntaisen KuPS-ottelun antiin.

Rovaniemeläiset joutuivat pahoin kuopiolaisten jyräämiksi ja pitkälle kotimatkalle oli lähdettävä murheellinen 3-0-tappio niskassa. RoPSlla oli yksitoista tappiotonta peliä alla ennen sunnuntaista Kuopion-vierailua.

- Ensi jaksolla KuPS pelasi tehokkaasti. KuPS pelasi pitkää palloa Irakli Sirbiladzelle, kakkospallot me hävittiin. KuPS pelasi suoraviivaisesti ja sai sitä kautta erikoistilanteita ja painetta. Erikoistilanteissa me oltiin lapasia ja niistä tulikin kaksi maalia, Okkonen harmitteli.

- Pelistämme puuttui ajatus. Tämä oli kauden huonoin pelimme. KuPSilla oli ahneempia pelaajia kentällä, Charles Trafford voitti kakkospalloja ensi jaksolla ja pelasi palloa meidän linjamme taakse, kapteeni pohdiskeli.

Okkonen ei allekirjoittanut näkemystä, että RoPS-joukkue olisi jotenkin luovuttanut toisen jakson aikana.

- Ei se siltä tuntunut. Se näkyi kyllä, että Veikkausliigan paras puolustaja puuttui pelikiellon johdosta. Se näkyi auttamatta. 3-0-tilanteessa ei kuitenkaan haluta enää loukkaantua tai ottaa turhia varoituksia. Aika monella pelaajallamme on pelikielto yhden kortin päässä. Me emme luovuttaneet, vaan pyrimme pelaamaan järkevästi kohti seuraavaa FC Lahti-ottelua. Minkäänlaista henkistä painetta meillä ei ole sarjatilanteesta, kapteeni muistutti.

Lisää uutisia