AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 11.7.2015

Vuorinen: "Fakta on, että meidän pitää voittaa pelejä"

Vuorinen: "Fakta on, että meidän pitää voittaa pelejä"

Petri Vuorinen ei kaunistele Vepsun lähtökohtia sunnuntain otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

Sunnuntaina Pietarsaaressa vastakkain olevat FF Jaro ja VPS ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen.

Tuolloin Jaro ryösti Hietalahdesta kolme pistettä 2-1-voitolla, kun vasta 16-vuotias Serge Atakayi iski vaasalaisyleisön hämmästykseksi voittomaalin. Jaro pystyi muutaman heikomman esityksen jälkeen palaamaan voittokantaan, kun se otti vakuuttavan 3-1-voiton KuPSista edellisottelussaan vieraskentällä.

- Viime kohtaamisessa pelasimme hyvin vain ensimmäiset 45 minuuttia. Nyt siihen on tultava muutos: pelikurin on säilyttävä täydet 90 minuuttia, eikä Jaroa saa päästä iskemään vastahyökkäyksistä kuten viimeksi, VPS-luotsi Petri Vuorinen linjaa seuran verkkosivuilla.

Vuorinen toivoo myös hyökkäyspeliin parannusta.

- Maalipaikkojen luomiseen ei löydy poppaskonsteja. Kun onnistumme luomaan niitä ennakkoon sovituilla jutuilla, onnistumme varmasti. Ja jos ensimmäisellä yrittämällä emme onnistu, täytyy vain usko siihen, että se tuo ennen pitkäään tulosta.

VPS on sarjataulukossa viimeisenä yhdeksällä pisteellä. Jaro on puolestaan kolme pykälää ylempänä, yhdeksäntenä. Joukkueiden väliin mahtuu kaksi joukkuetta ja seitsemän pistettä.

- Oli vastassa kuka tahansa, meille jokainen peli on tärkeä tällä hetkellä. En aio luoda Pohjanmaan derbyyn sen enempää painetta kuin muihinkaan peleihin. On fakta, että meidän täytyy voittaa pelejä, ja kaikki tiedostavat sen.


FF Jaro - VPS Pietarsaaren Keskuskentällä sunnuntaina 12.7. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia