AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.26 // 29.6.2015

​Vuorisen johdolla seuraavat kaudet VPS:ssa

​Vuorisen johdolla seuraavat kaudet VPS:ssa

Petri Vuorinen ottaa vastuun Vepsussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Päävalmentaja Olli Huttusen irtisanomisen myötä kakkosvalmentajana toiminut Petri Vuorinen siirtyy VPS:n päävalmentajan tehtäviin.

VPS:n A- ja B-junioreiden vastuuvalmentaja Kris Huckstepp toimii puolestaan kakkosvalmentajana.

- Olemme onnellisia, että pystymme tarjoamaan Vuoriselle mahdollisuuden päästä näyttämään potentiaalinsa. Hänellä on edessään kova savotta, mutta uskomme että saamme tarvittavan herätyksen koko joukkueelle. Nyt pitää viimeistään jokaisen alkaa paiskimaan töitä ja ottaa ammattilaisen asenne käyttöön, VPS Oy:n puheenjohtaja Riku Asukas sanoo seuran verkkosivuilla.

Vuorisen sopimus on voimassa kauden 2017 loppuun saakka. Hän on kahdesti aiemmin hypännyt päävalmentajan saappaisiin kesken kauden. Molempina kausina VPS onnistui säilymään liigassa.

- Tavoite on saada pelilliset asiat toimimaan ja tason on noustava. Uskon siihen, että meiltä pitää löytyä yhteinen tapa tekemiseen, joka ruokkii itseluottamusta. Jos en uskoisi, että täältä noustaan, en olisi ottanut haastetta vastaan. Olen tullut onnistumaan, Vuorinen vakuuttaa.

VPS:n uusi päävalmentaja on mielissään siitä, että saa taustatukea Hucksteppiltä

- Minä mietin ja analysoin ehkä enemmän peliä, ja hän tuo puolestaan brittinä tunnetta mukaan. Olen pyytänyt häntä haastamaan minua tekemisissäni, jotta löydämme parhaan mahdollisen tien mennä eteenpäin.

Valmennuskaksikko pääsee mittaamaan taitojaan heti kovaan paikkaan, kun VPS kohtaa Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksella Ruotsin pääsarjajoukkueen AIK:n. Ensimmäinen osaottelu pelataan Oulussa Raatin stadionilla klo 19 alkaen.

- Haaste on iso, mutta uskon että pystymme antamaan heille kovan vastuksen.


Vepsun Veikkausliigakausi jatkuu sunnuntaina 5.7. Silloin Hietalahdessa vastaan asettuu FC Inter. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia