AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 22.6.2015

​KuPS valmis kohtaamaan taistelevan nousijajoukkueen

​KuPS valmis kohtaamaan taistelevan nousijajoukkueen

"Rapa" hakee jatkoa orastavalle voittoputkelle. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura on valmistautunut juhannuspyhien aikana huolellisesti tämän illan peliin FC KTP:n vieraana.

Maarianhaminasta hankittiin loistava vierasvoitto puolustaja Toni Markicin ja keskikenttäpelaaja Charles Traffordin hienoilla osumilla. Hyökkäyspelaamisessa saavutettiin kaivattuja onnistumisia ja hyvää hyökkäämistä halutaan jatkaa tänään Kotkassakin.

- Me olemme ehtineet palautua hyvin IFK-reissusta. Vieraspelillä jatketaan, ne ovat aina haastavia. Me pääsemme tänään pelaamaan huippuolosuhteisiin upouudelle tekonurmikentälle ja hyvään tunnelmaan, KuPS-valmentaja Marko Rajamäki sanoo.

Kuopiolaiset pyrkivät edelleen parantamaan omaa hyökkäyspelaamistaan.

- Edellisestä ottelusta me otetaan mukaan viimeisen hyökkäyskolmanneksen hyvät asiat. Toivon myös, että nuorten poikien vahva esiinmarssi jatkuu. Mahdollisuuden saatuaan he ovat ottaneet hienosti vastuuta vastaan ja toivon, että he jaksavat jatkaa samalla tavalla. Nuorten pelaajien esiinmarssi on ollut tällä kaudella huomattava ja Ilmari Niskanen teki hyvän sisääntulon viime viikon IFK-ottelussa, valmentaja kiittelee.

Niskanen pelasi Maarianhaminassa tämän liigakauden ensiminuuttinsa. Pelikiellossa ei ole tällä hetkellä ketään. Kaikki pelaajat ovat tänään valmennusjohdon käytettävissä Petteri Pennasta ja Juha Hakolaa lukuun ottamatta.

- Ottelutahti alkaa nyt vähitellen rauhoittua. Sen ansiosta pelaajat alkavat pikkuhiljaa tervehtyä pikkukolhuistaan ja pelaajatilanteemme on nyt hyvä, valmentaja iloitsee.


FC KTP - KuPS Arto Tolsa Areenalla maanantaina 22.6. kello 18.30. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia