AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2015

Mero odottaa innolla FC Lahden kohtaamista

Mero odottaa innolla FC Lahden kohtaamista

Arto Tolsa Areena saa vieraita Lahdesta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti saapuu vierailulle Arto Tolsa Areenalle torstaina ja ainakin yhdellä FC KTP:n pelaajista on hiukan poikkeukselliset tunteet ennen ottelua.

Kovaa vauhtia kuntoutuva, Lahden Reippaan kasvatti ja FC Lahdessa kaudet 2012-2013 pelannut, Joel Mero odottaa torstain kamppailusta mielenkiintoista.

- Käytännössä suurin osa Lahden jengistä on vanhoja tuttuja ja kavereita. Muutama jopa, jonka kanssa pelattiin samaan aikaan kun olin siellä. Mielenkiinnolla lähdetään kamppailuun, Mero sanoo kotkalaisseuran verkkosivuilla.

Kysyttäessä FC Lahden vahvuuksista Mero ottaa esiin joukkueen juoksuvoiman.

- Lahdella on tosi juoksuvoimainen joukkue. Aleksi Ristola on esimerkiksi juuri tällainen sekä lisäksi myös vahva. Ja sitten sieltä löytyy seuraikoni Rafael, jonka kanssa saadaan olla tarkkana. Hänen kanssaan tuli silloin aikoinaan paljon pelattua ja harjoiteltua, Joel kertoo.

- Joukkueen materiaali on lisäksi leveä ja heillä löytyy laadukkaita pelaajia jokaiselle pelipaikalle. Totta kai tiukka matsi tulossa, mutta luottavaisena lähdetään. Vaikka edellinen Jaro-matsimme ei ollut pelillisesti meiltä paras mahdollinen, peli-ilme ja voitontahto olivat sitä mitä pitikin. Se meidän pitää ottaa mukaan tähän seuraavaan peliin. Uskon, että tätä kautta saamme hyvän tuloksen, Mero päättää.


FC KTP - FC Lahti Arto Tolsa Areenalla torstaina 28.5. kello 18.30. ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia