AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2015

​Korkeakunnas: "Päättäväisyyttä ja huolellisuutta"

​Korkeakunnas: "Päättäväisyyttä ja huolellisuutta"

Toke kaipaa tehoja Kuhnureilta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti saa sunnuntaina vieraakseen RoPSin, jonka tasapelisarake näyttää vielä nollaa, kun kolmen tappion jatkeeksi on tullut neljä perättäistä voittoa.

FC Lahden kauden aloitus on sitä vastoin ollut melko tasapaksu, etenkin jos vilkaisee tasapelisaraketta. Lahti on voittanut kerran, pelannut tasan peräti neljä kertaa ja hävinnyt kertaalleen.

- Ei suurempia ongelmia ole, pitää olla vain päättäväisempi ja huolellisempi. Näin alkukaudesta ei voi tehdä vielä suuria johtopäätöksiä. Joka peli on ollut mahdollisuus voittaa. Ollaan pystytty luomaan enemmän maalipaikkoja viime peleissä kuin vastustaja. Nukahduksia ei saa sattua. Kevään pelit ovat olleet tasaisia, nyt pitää ruveta kääntämään ne voitoiksi, päävalmentaja Toni Korkeakunnas sanoo Kuhnureitten verkkosivuilla.

Helatorstaina FF Jaron vieraana FC Lahti pelasi 1-1-tasapelin.

- Viimeksi meillä oli 4-5 avauspaikkaa, jotka meni taivaan tuuliin tai suoraan veskarin syliin. Nyt ollaan päästetty alle yksi maali per peli, mikä on hyvä, mutta viimeistely ei ole sellaista millaista pitäisi. Henkimaailman asioita, "Toke" jatkaa.


FC Lahti - RoPS Kisapuistossa sunnuntaina 17.5. kello 17.00. Ottelua voit seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia