AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 3.5.2015

​HJK:n hyökkäyspelissä vielä ketsuppipullo kiinni

​HJK:n hyökkäyspelissä vielä ketsuppipullo kiinni

HJK hakee vielä tehoja hyökkäykseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjakärki HJK isännöi sunnuntaina kotikentällään FF Jaroa. HJK:n pelaaminen on ollut hieman nihkeää alkukauden osalta, mutta tulokset ovat kuitenkin olleet hyviä.

Keskiviikon ottelussa KTP:tä vastaan HJK onnistui pitämään maalinsa puhtaana ensimmäisen kerran tämän kauden aikana. Puolustus toimi koko ottelun läpi hyvin, eikä vierailija päässyt juurikaan maalintekotilanteisiin. HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo olikin tyytyväinen joukkueensa puolustamiseen.

- Paransimme puolustamistamme HIFK-pelistä KTP-peliin todella paljon. Varsinkin syvällä omalla puoliskollamme puolustaminen parani reilusti. Hyvää puolustamista pitää jatkaa ja parantaa vielä lisää, Lehkosuo miettii.

Hyökkäyspelaamisessa Klubi ei ole vielä saanut ketsuppipullon korkkia täysillä auki. Kauden neljässä ensimmäisessä maalissa on syntynyt yhteensä kuusi maalia, joista kolme iskettiin RoPSin verkkoon kauden avausottelussa. Tämän jälkeen HJK on tehnyt yhden maalin jokaisessa pelaamassaan ottelussa (FC Lahti, HIFK ja KTP).

- Hyökkäysvaiheessa pallottomien pelaajien sijoittumiseen ja liikkumiseen kentällä on kiinnitetty huomiota KTP-pelin jälkeen. Pyrkimyksenä on saada vaarallisuutta hyökkäyksiimme ja enemmän viimeistelytilanteita hyville maalintekosektoreille, Lehkosuo päättää.


HJK-FF Jaro Sonera Stadiumilla sunnuntaina 3.5. kello 16.00. Ottelu on mukana Yle TV2:n Futiskierroksessa. Koko ottelun voit katsoa IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia