AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2015

IS Extra kestää derbypiikin: "Kapasiteetti ei lopu kesken"

IS Extra kestää derbypiikin: "Kapasiteetti ei lopu kesken"

Stadin derbystä odotetaan IS Extran tähänastista katsojaennätystä. Torstai-iltana pelattava ottelu on loppuunmyyty.

Torstai-iltana pelattavaa Helsingin paikallisottelua HIFK–HJK kohtaan tunnettu mielenkiinto on ollut Suomen mittapuulla poikkeuksellista. Ottelu on kerännyt valtavasti huomiota mediassa ja se myytiin loppuun jo ennakkolipunmyynnissä.

Ilman lippua jääneet pystyvät seuraamaan derbyä IS Extran lähetyksen kautta. Ottelun huomioarvon johdosta on spekuloitu, mahtaako vastikään avatun verkkopalvelun kapasiteetti riittää odotettavissa olevan katsojapiikin kohdalla.

–Käytämme moderneja ja testattuja jakelukanavia. Viimeksi viikonloppuna suuri vaali-illan suora lähetys meni mainiosti ja kiinnosti valtavaa määrää ihmisiä. Joten vaikka tämä ottelu kiinnostaisi katsojia yhtä paljon, kapasiteetti ei lopu kesken, sanoo Ilta-Sanomien verkkojohtaja Timo Rinne.

Myös vapaasti katsottava ISTV tarraa tiukasti kiinni derbyyn. Stadionin tunnelmia seuraava ennakkolähetys alkaa jo tuntia ennen alkuvihellystä eli kello 17.30.

ISTV:n Pallokerho jatkaa ottelun puintia tauolla ja ottelun jälkeen. Studiossa ovat mukana muun muassa ISTV:n jalkapalloasiantuntijat Teemu Tainio ja Juho Rantala.


HIFK – HJK Sonera Stadiumilla torstaina 23.4. kello 18.30. Voit seurata loppuunmyytyä ottelua suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.

Lisää uutisia