AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 25.2.2015

ISTV näyttää kaikki Veikkausliigan ottelut – "Pelejä on helppo katsoa missä tahansa"

ISTV näyttää kaikki Veikkausliigan ottelut – "Pelejä on helppo katsoa missä tahansa"

Ilta-Sanomat esittää ISTV:ssä kaikki Veikkausliigan ottelut kauden 2015 alusta lähtien. Huhtikuusta lokakuuhun nähdään 198 suoraa lähetystä Veikkausliigasta.

Kaikki lähetykset ovat selostettuja. Vähintään 50 lähetyksistä toteutetaan tv-tasoisina monikameratuotantoina.

- Liikkuvan kuvan osalta viimeksi kulunut vuosi on ollut Veikkausliigalle isojen muutosten aikaa. Viime kauden alusta lähtien olemme Bundesliigan tapaan tuottaneet itse suoran kuvasignaalin otteluista. Pohjatyö on tehty, ja nyt solmittujen sopimusten myötä pystymme ottamaan seuraavan askeleen, kertoo Veikkausliigan toimitusjohtaja Timo Marjamaa.

Ilta-Sanomien kaupallisen johtajan Kari Monosen mukaan sopimus Veikkausliigan kaikkien otteluiden lähettämisestä on erittäin merkittävä ISTV:lle.

- ISTV kasvaa räjähdysmäistä vauhtia ja sillä on jo yli neljä miljoonaa starttia viikossa. Tämä sopimus on tärkeä osa, kun rakennamme ISTV:n brändiä kokonaan uudelle tasolle, Mononen sanoo.

Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja on varma, että sopimuksesta on paljon iloa molemmille osapuolille.

- Tämä on fantastinen sopimus: saamme loistavaa sisältöä ISTV:hen ja voimme olla samalla rakentamassa kotimaisen huippujalkapallon kasvutarinaa, Sadeoja sanoo.

ISTV-sopimuksen lisäksi Veikkausliiga tiedotti keskiviikkona Ylen kanssa tehtävästä yhteistyöstä kaudella 2015.

- Tässä taloudellisessa tilanteessa täytyy olla tyytyväinen sopimusten taloudellisiin raameihin. Uskon että lähetykset löytävät yleisönsä. Pelejä on helppo katsoa missä tahansa, sillä ISTV:n mobiilikäyttö on todella sujuvaa, Marjamaa toteaa.

Veikkausliigan ottelut esitetään ISTV:n maksullisessa palvelussa. ISTV toimii sekä perinteisillä tietokoneilla että useimmilla mobiililaitteilla.

Veikkausliiga alkaa sunnuntaina 12. huhtikuuta.

Lisää uutisia