AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.42 // 26.10.2013

Kalle Parviainen hyvästeli liigakentät

Kalle Parviainen hyvästeli liigakentät

Parviaisen laukauksen torjui kuitenkin hyvin Hongan maalivahti Walter Viitala.

- Siinä oli hieno sauma päättää ura maaliin, mutta kuten monesti peliuran aikana, kaikki ei mennyt ihan suunnitellulla tavalla. Olen kuitenkin kiitollinen Tamakselle (Gruborovics) siitä, että pääsin yrittämään maalia. Toisaalta jos minun pitäisi valita epäonnistunut rankkari tai ei rankkaria, ottaisin tuon epäonnistumisen, jutteli Parviainen pelin jälkeen Interin verkkosivujen mukaan.

Parviainen jakoi kiitosta pelin jälkeen joukkueen valmennusjohdolle ja seuralle, joka on tukenut häntä hyvin kolmen vuoden aikana.

- Kiitos valmennusjohdolle, että pääsin pelaamaan tässä ottelussa, vaikka pohjat eivät ole mitkään hyvät. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen peliin, sillä ihan seisoskeluksi se ei mennyt. Myös seuralle olen kiitollinen kaikesta, mitä se on tehnyt hyväkseni näin kolmen vuoden aikana, kiitteli Parviainen.

Parviaisen ura jatkuu tulevaisuudessa opiskelujen merkeissä. Mikäli aikaa jää, niin hän haluaa olla mukana myös Interin juniorivalmennuksessa.

- Seuraavan vuoden keskityn opiskeluun. Tarkoitus on myös olla mukana Interin juniorivalmennuksessa, mikäli aikaa jää. Kuten jo mainitsin, niin Inter on hoitanut hienosti kaikki asiat täällä ja näin pystyisin korvaamaan heille jotain, päätti KuPS-kasvatti Parviainen.

Kalle Parviaisen hieno pelaajaura piti sisällään lopulta 160 Veikkausliigaottelua, joissa maaleja syntyi 22. A-maaotteluita Parviainen pelasi yhden.

Lisää uutisia