FC Inter
3-4-3
vko.31 // 10.8.2019

KuPS palasi voittokantaan (KuPS-FC Inter 2-0)

KuPS palasi lauantaina voittojen tielle kolmen voitottoman Veikkausliigaottelun jälkeen.

KuPS palasi kolmen voitottoman ottelun jälkeen täyden pistepotin tielle, kun se kaatoi FC Interin lauantaina kotonaan 2-0.

Kuopion Palloseura saavutti upean kotivoiton lauantaisesta kärkiottelusta FC Interiä vastaan. Sarjajohdossa oleva Inter kukistui Savon Sanomat Areenalla maalein 2-0 loistavan toisen puoliajan ansiosta ja stadionilla päästiin viettämään riemukkaita keltamustia voitonjuhlia hienon illan päätteeksi.

Kotijoukkueen Ilmari Niskanen ja Petteri Pennanen räjäyttivät riemun kattoon ja menestyksennälkäinen KuPS jatkaa tuloksen myötä tiivistä taisteluaan sarjataulukon kärkipäässä mitalisijoja tavoitellen.

KuPS pelasi toisella puoliajalla loistavaa jalkapalloa ja kotiyleisö palkitsi joukkueen raikuvilla aplodeilla pelin päätyttyä.

Ilves-KuPS Tammelan stadionilla perjantaina 16.8. klo 18.30 ja FC Inter-HIFK Veritas Stadionilla perjantaina 16.8. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.