FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.31 // 10.8.2019

​Honkavaara kiitteli KuPS:n voitontahtoista ilmettä: "Olen koko joukkueen tekemiseen tyytyväinen"

​Honkavaara kiitteli KuPS:n voitontahtoista ilmettä: "Olen koko joukkueen tekemiseen tyytyväinen"

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi lauantain kotivoitosta. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara kiitteli joukkueensa voitontahtoista ilmettä FC Interiä vastaan pelatussa kotiottelussa.

KuPS otti ison voiton sarjassa toisena olevasta turkulaisseurasta maalein 2-0 Savon Sanomat Areenalla.

- Ensimmäisellä puoliajalla mentiin päästä päähän. Hyvä matsi, Inter pääsi meidän linjojen väliin muutaman kerran, me muutimme omaa prässiämme vähän alemmas ja toisella puoliajalla peli toimi tosi hyvin. Hyvin me pelasimme, meillä oli hyvä pelisuunnitelma jota pelaajat toteuttivat hyvin. Pojat hoitivat homman ja maalit muuttivat ottelun luonnetta. 1-0 vapautti peliä ja 2-0 oli upea osuma. Pojat pelasivat fiksusti ja tosi moneen asiaan on syytä olla tyytyväinen. Hyvä kokonaisuus, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara iloitsi.

Monet poissaolot KuPS pystyi paikkaamaan erinomaisesti laajan pelaajaringin ansiosta ja kokoonpanosta löytyi monta muutakin onnistujaa maalintekijöiden lisäksi.

- Lähtökohta peliin oli haastava. Meillä oli kuitenkin suunnitelma valmiina ja muutos oli helppo tehdä. Ville Saxman, Tommi Jyry ja Ats Purje pelasivat hyvän matsin. Onnistujia oli paljon. Tuco löydettiin viimeisestä hyökkäyslinjasta ja hän pudotteli palloja hyvin. Paketti oli kunnossa ja esitys oli hieno. Siksi meillä on iso rinki, että käytetään näitä pelaajia. Olen koko joukkueen tekemiseen tyytyväinen.


Ilves-KuPS Tammelan stadionilla perjantaina 16.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia