AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK
SJK
4-4-2

21

(0-0)

Yleisöä 2814

RoPS
4-5-1
vko.27 // 8.7.2018

Ennakko: SJK-RoPS

Ennakko: SJK-RoPS

SJK saa maanantaina vieraakseen OmaSp Stadionille Veikkausliigassa toisena olevan Rovaniemen Palloseuran.

SJK:n edellinen kotiottelu viime keskiviikkona päättyi SJK:n voittoon FC Lahdesta. Muutenkin kotipelit ovat sujuneet viime aikoina mainiosti, sillä neljän viime pelin saldo on kaksi voittoa, tasapeli ja yksi tappio. Maaliero näistä on 8-4 SJK:n hyväksi. Nyt vastaan tulee Veikkausliigan ensimmäisen puolikkaan mainiosti pelannut RoPS, jota SJK ei ole vielä ehtinyt kohtaamaan tällä kaudella.

- Heillä on uusi HJK-taustan omaava päävalmentaja Toni Koskela, joka oli pelaajana hyvä. Vaikka RoPS onkin kärkijoukkue tällä hetkellä, he eivät ole lyömättömiä mielestäni. Eivät missään tapauksessa.

- Ja mielestäni me olemme nyt oikealla tiellä, ainakin mentaalisella puolella. Olemme tällä hetkellä paremmin balanssissa. Uskon, että pelaajat ovat valmiita ottamaan kolme pistettä tästä ottelusta, kertoo SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko.

SJK:n viime pelit on katsottu myäs Napapiirillä tarkkaan.

- Viimeiset kaksi otteluaan SJK on ollut erittäin passiivinen. He ovat vetäytyneet syvälle omalle kenttäpuoliskolleen, puolustaneet muodossa 5-4-1 ja antaneet vastustajan hallita peliä täysin, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kertailee.

- Sillä he ovat kuitenkin saaneet kaksi hyvää tulosta. Aikaisemmin he ovat pelanneet eri muodossa ja prässänneet ylempää. Mielenkiintoista nähdä, kumman suunnitelman he tänään valitsevat. Molempiin olemme kuitenkin valmistautuneet.

SJK on saanut viime aikoina pelaajiaan takaisin sairastuvalta. Kuitenkin vielä Dani Hatakka, Marc Vales ja Obed Malolo ovat sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Ville Tikkanen oli viime viikon Suomen U19-maajoukkueen mukana ja pelasi kapteenina torstaina Turkkia vastaan OmaSp Stadionilla. Hänet vaihdettiin kuitenkin puoliajalla pois, hänen saatua iskun käteensä. Tarkemmat tutkimukset paljastivat pienen yläraajavamman. Se pitää hänet sivussa maanantaina, mutta vamman ei pitäisi olla niin vakava, että hän missaisi ensi viikolla alkavat koti-EM-kisat. Pelikieltoja ei SJK:lla ole.

Lievistä loukkaantumisista sekä sairasteluista kärsineen RoPS:n sairastupa alkaa pikkuhiljaa tyhjenemään. Seinäjoella ovat jo mukana sekä Leo Väisänen että Agnaldo Moraes.


SJK - RoPS OmaSp Stadionilla maanantaina 9.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lähde: SJK:n verkkosivut, RoPS:n verkkosivut