AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 9.7.2018

Hetemaj haastaa SJK-fanit: "Tarvitsemme kaikkien tuen"

Hetemaj haastaa SJK-fanit: "Tarvitsemme kaikkien tuen"

"Mehu" lähtee luottavaisena RoPS-otteluun. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK lähtee maanantaiseen kotiotteluun RoPS:aa vastaan alla kaivattu voitto edelliskierrokselta.

SJK oli viime vuonna RoPS:aa vastaan niskan päällä ja tällä kaudella joukkueet eivät vielä ole kohdanneet. RoPS on kuitenkin hyvin erilainen joukkue kuin aiempina vuosina Juha Malisen siirryttyä maajoukkuevalmennukseen ja Toni Koskelan otettua RoPS:n valmennusvastuu.

- RoPS on itselleni vielä aika iso kysymysmerkki, koska emme ole vielä tällä kaudella kohdanneet heitä. Enkä ole nähnyt vielä yhtään heidän peliä. Toni Koskela on kuitenkin siellä nyt valmentajana, ja hän on ollut Mika Lehkosuon opeissa HJK:ssa, joten varmaan aika samanlaista peliä uskoisin heidän pelaavan. Pallohallinnan kautta. Mielenkiinnolla odotan peliä.

- Heillä on ollut tosi hyvä kausi ja meillä taas vähän vaikea kausi, niin meillä ei mielestäni ole mitään hävittävää. Sarjasijoitus sen sanoo, että kaikki paineet on heillä. Voidaan lähteä rennolla pelillä, hyvällä ilmapiirillä ja joukkuehengellä pelaamaan, kuten KuPS- ja Lahti-peleissäkin. Kaikki paineet on heillä, sanoo SJK:n kapteenistoon kuuluva keskikenttäpelaaja Mehmet Hetemaj.

Hetemajn mukaan tuloksen teon aika on SJK:lle vain ajan kysymys. FC Lahtea vastaan tuli jo täysi pistepotti ja lisää on odotettavissa.

- Mielestäni kaikki meidän pelit Eremenkon alaisuudessa ovat olleet kontrollissa. Siellä on ollut epäonnea ja joissain peleissä olemme tehneet henkilökohtaisia virheitä, mutta mielestäni semmoinen kontrolli on ollut kaikissa peleissä, vieraspeleistä lähtien.

- Kotipelit on meillä mennyt nyt hyvin ja se on tärkeää. Katsojat ovat aina löytäneet hyvin peleihin ja kannustaneet hienosti paikan päällä. Ja se on aina meille tärkeää. Toivottavasti nyt maanantaina tulisi vielä enemmän ihmisiä. Se sytyttää ja me tarvitsemme kaikkien tuet, sanoo Hetemaj.


SJK - RoPS OmaSp Stadionilla maanantaina 9.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia