FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.28 // 9.7.2018

Koskela SJK-ottelun alla: "Harjoituksissa vahvistettu omia aseita"

Koskela SJK-ottelun alla: "Harjoituksissa vahvistettu omia aseita"

Toni Koskela tietää mahdolliset kompastuskivet. (Kuva: Juha Tamminen)

Pisteiden valossa Seinäjoki ei ole ollut rovaniemeläisille koskaan se kaikkein mieluisin vieraskenttä. Itse asiassa SJK:n nykyiseltä kotiareenalta OmaSP Stadionilta RoPS ei ole onnistunut hakemaan vielä pistettäkään. Mutta aiemmista tilastoista tuskin on luettavissa paljoakaan tämänpäiväiseen otteluun. Nyt kohdattava SJK on kokolailla eri joukkue, jota vastaan pelattiin samaisella stadionilla pelkästään vuosi takaperin toukokuussa.

Toni Koskelan luotsaama RoPS on tällä hetkellä toisena sekä Veikkausliigan sarjataulukossa että kuntopuntarissa. Kuudesta viimeisestä ottelusta RoPS:n saldo on neljä voittoa sekä kaksi tasapeliä.

Viimeisin voitto RoPS:lle osui edellisellä kierroksella Tampereen Ilvestä vastaan. Huolimatta täysistä sarjapisteistä ottelu jätti Koskelalle myös pohdittavaa.

- Meidän on mietittävä, miten reagoimme pallonmenetyksissä. Kuinka säilytetään tasapaino ja estetään ne vastahyökkäykset, joita Ilveskin meitä vastaan sai, Koskela painottaa.

- Samaan aikaan olemme harjoituksissa vahvistaneet omia aseitamme. Ilves-ottelussa pääsimme muutamia kertoja hyökkäämään ja hyvin ja etenimme niille paikoille, joilta jo pitäisi saada se ratkaiseva keskitys tai syöttö.


SJK - RoPS OmaSp Stadionilla maanantaina 9.7. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia