AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
RoPS
4-3-3

42

(1-1)

Yleisöä 1288

FC Inter
4-3-3
vko.34 // 26.8.2017

RoPS karkasi voittoon (RoPS-FC Inter 4-2)

RoPS karkasi voittoon (RoPS-FC Inter 4-2)

RoPS otti lauantaina kotonaan komean 4-2-voiton FC Interistä tehokkaan toisen jaksonsa ansiosta.

Nathan WIll vei RoPS:n johtoon heti alkuminuuteilla, mutta Benjamin Källman tasoitti. Hiukan ennen tunnin täyttymistä Timo Stavitski vei RoPS:n uudestaan johtoon ja kun Sakari Tukiainen ja Stavitski toistamiseen osuivat viiden minuutin välein, eteni RoPS selvään voittoon Ari Nymanin kavennuksesta huolimatta.

Ottelun alku oli Interin kannalta sysimusta. Peliä oli pelattu vain kolme minuuttia, kun RoPS toimitti pallon maalin ensimmäisen kerran. Maalista vastasi Inter-puolustuksen suosiollisella avustuksella Nathaniel Will.

Nopea maali ei vaikuttanut Inter-pelaamiseen. Joukkue kuittasi kotijoukkueen johtomaalin 22. minuutilla upean hyökkäyksen jälkeen. Henrik Moisanderin puolipitkä avaus löysi keskialueelta Kalle Kaupin, joka syötti selustaan Macoumba Kandjille. Hän syötti pallon lopulta Benjamin Källmanille, jolla oli helppo työ juosta pallo maaliin.

Tasatilanteeseen päättyneen avausjakson jälkeen tapahtumat kentällä etenivät edelleen tasaisesti aina 58. minuutille, jolloin RoPS iski jälleen. Maalista vastasi illan hahmo, Timo Stavitski, joka laukoi sen Moisanderin torjunnan jälkeen maalin kattoon.

Viisi minuuttia myöhemmin RoPS tuli vahvasti oikealta laidalta. Stavitski keskitti pallon oman kuljetuksen päätteeksi maalille, josta Sakari Tukiainen ohjasi sen maaliin.

Kotijoukkueen kannalta lisää vettä myllyyn heitti jälleen Stavitski, jonka keskitys vaihtoi suuntaa Inter-pelaajasta, minkä jälkeen se painui ohi Moisanderin. Peliä maalin syntyessä oli pelattu 67 minuuttia.

Inter ei mahdottomassa tilanteessä lyönyt peliä läskiksi, vaan jatkoi yrittämistä loppuun asti. Joukkue sai tehtyä kavennuksen 80. minuutilla Ari Nymanin lauottua pallon maaliin.

Tämän lähemmäs Inter ei RoPS:aa päässyt, joten tyrkulaisten kohtalona oli lähteä kotimatkalle ilman pisteitä.


RoPS – PS Kemi torstaina 7.9. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä ja FC Inter – Ilves torstaina 7.9. kello 18.30 Veritas Stadionilla. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: FC Interin verkkosivut