AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 28.8.2017

Juha Malinen: "Nuoret kehittyivät taas valtavasti"

Juha Malinen: "Nuoret kehittyivät taas valtavasti"

Timo Stavitski pelasi hienon ottelun. (Kuva: Juha Tamminen)

Rovaniemen Palloseura kiskaisi lauantaisella 4-2 voitolla FC Interistä itsensä irti karsintaviivasta ja takaisin Veikkausliigan tiukkaan keskikastiin.

Kahdella maalillaan ja kahden maalin pohjustuksellaan Timo Stavitski taikoi itsensä rovaniemeläisyleisön sydämiin.

- Itse valmentajana olen onnellinen tällaisesta. Tietenkin Timo Stavitskin kohdalla, mutta myös Anselmi Nurmela pelasi jo ensimmäisellä jaksolla eteenpäin ja rohkeasti, vaikka muu puolustus olikin vähän hukassa. Juho Hyväriselle tämä oli hiukan vaikea ottelu, mutta kokemuksena iso. Tätä kautta ajatellen nuoret kehittyivät taas valtavasti. Lassi Lappalainen ei ollut etukäteen meidän merkinnöissä mukana, mutta näytti loppuhetkien komennuksella, että sopii meidän sapluunaan erinomaisesti, RoPS-luotsi Juha Malinen toteaa seuransa verkkosivuilla.

RoPS:n joukkueeseen oli ennen ottelua tullut muutoksia, mutta silti peli rullasi.

- Me olemme oppineet tuntemaan toisemme, ja saimme Nathaniel Willin muodossa keskikentälle hyvän miehen tilalle. Nathan selkeästi auttoi meitä. Samalla muutos on myös mahdollisuus. Se oli joukkueena meidän teema tähän otteluun. Change is a chance oikein englanniksi meidän huoneen seinälle kirjoitettuna. Interiä vastaan moni pelaaja tämän mahdollisuuden käytti, Malinen painottaa.

RoPS – PS Kemi torstaina 7.9. kello 18.30 Rovaniemen Keskuskentällä. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lisää uutisia