FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
RoPS
5-2-3

21

(2-0)

Yleisöä 1364

JJK
3-4-3
vko.21 // 23.5.2017

Ennakko: RoPS-JJK

Ennakko: RoPS-JJK

Rovaniemen Palloseuran vieraaksi keskiviikkona saapuu jyväskyläläinen JJK. Keskuskentällä pelattava ottelu alkaa klo 18.30.

RoPS ja Veikkausliigan hännille valahtanut JJK kohtaavat keskiviikkona ensimmäistä kertaa yli kolmeen vuoteen. Toistaiseksi jyväskyläläisen liiganousijan kausi on edennyt voitoitta. Tilillä on ainoastaan kaksi tasapeliä ja viimeisimpänä 1-4-kotitappio VPS:lle.

Napapiirillä neljättä vuotta valmentava Juha Malinen varoo visusti ottamasta harteilleen ennakkosuosikin viittaa. Mielessä pyörii tuoreena RoPS:n edellinen ottelu Seinäjoella.

- Jos me emme ole hereillä, jos me lähdemme otteluun yhtä heikosti kuin SJK:ta vastaan, niin noutaja tulee, päävalmentaja varoittaa.

- Jossain vaiheessa JJK:kin alkaa napsimaan voittoja. He ovat lähteneet kauteen ilman pilvilinnoja, heillä on selkeä toimintamalli ja sitoutunut ryhmä. Kun ajankohta on otollinen, myös Jyväskylässä alkaa pistesaalis karttumaan.

Pelaajistoltaan JJK on huomattavan jyväskyläläinen ja kohtalaisen kokenut. Muun muassa pitkän uran Euroopassa tehnyt Tomi Petrescu sekä kotimaassa Veikkausliigaa kiertänyt Patrick Poutiainen edustavat vuosien tauon jälkeen taas synnyinkaupunkiaan.

RoPS:n osalta kokoonpano elää lähes harjoitus harjoitukselta. Uusia pitkäaikaispoissaolijoita ei ole, mutta tällä hetkellä flunssa-aalto kiertelee pitkin Napapiiriä.

- Lähtökohtaisesti meillä tulee olemaan sama joukkue, joka pelasi edellisen ottelun lopussa, Malinen kommentoi.


RoPS-JJK Rovaniemen keskuskentällä keskiviikkona 24.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa ja Ruutu+:ssa.

Lähde: RoPS:n verkkosivut