AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
4-3-3

05

(0-3)

Yleisöä 3095

HIFK
4-4-2
vko.37 // 19.9.2015

Ennakko: FC Lahti-HIFK

Ennakko: FC Lahti-HIFK

FC Lahti isännöi sunnuntaina HIFK:ta. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti kohtaa sunnuntaina Kisapuistossa sarjanousija HIFK:n. Isännät hamuavat vielä kärkitaistoon ja vieraat puolestaan haluavat karistaa peräpään kamppailun kannoiltaan.

Ottelun alla Kuhnureiden kapteeni Mikko Hauhia vakuutti, että joukkueen sisällä vallitsee hyvä henki, ja ettei tiukka sarjatilanne tuo liikaa suorituspaineita pelaajien otteisiin. Päävalmentaja Toni Korkeakunnas allekirjoittaa Hauhian sanat.

- Helppo yhtyä kapteenin sanoihin. Rennon letkeä meininki joukkueessa, Korkeakunnas kertoo.

HIFK on kärsinyt jo kolme peräkkäistä tappiota ja sen sarjapaikka alkaa olla uhattuna.

- Kiihkeitä pelejä. Haavoittunut leijona on vaarallinen. Heillä on ollut paljon vastoinkäymisiä ja heillä on kaikki pelissä. Varmasti on kova ja vauhdikas kamppailu tulossa. HIFK pyrkii aika aktiivisesti pelaamaan, joten tulee avoin peli, "Toke" uskoo.

Lahti saa jalkeille varsin vahvan miehistön. Poissaoloja ei juuri pitkäaikaispotilaita Henri Toivomäkeä ja Jussi Länsitaloa lukuun ottamatta ole.

- (Aleksi) Paananen vapautuu pelikiellosta, mutta (Pyry) Kärkkäinen on pelikiellossa. Muuten kaikki olivat lauantain harjoituksissa mukana. Saadaan täysi penkki. Nuoriosasto (Mikko) Kuningasta ja Tuomista lukuun ottamatta on tänään Akatemian mukana, Korkeakunnas valottaa.

HIFK:n kokoonpanosta ovat poissa Lahti-ottelusta Fredrik Lassas, Youness Rahimi, Jukka Sinisalo ja pelikiellossa oleva Pauli Kuusijärvi. Hyökkääjä Tuomas Mustonen on toipunut pelikuntoon, mutta ei ole mukana FC Lahtea vastaan.


FC Lahti - HIFK sunnuntaina 20.9. kello 16.00 Kisapuistossa. Ottelua voi seurata osana Ylen Futiskierros-lähetystä. Ottelu on nähtävillä suorana myös IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.