AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
FC Lahti
5-2-3

31

(2-0)

Yleisöä 1680

FC Inter
4-3-3
vko.39 // 3.10.2015

Ennakko: FC Lahti-FC Inter

Ennakko: FC Lahti-FC Inter

FC Lahti ja FC Inter kohtaavat mitalitaistelun kannalta erittäin tärkeässä ottelussa sunnuntaina Kisapuistossa.

Viidennellä sijalla olevia lahtelaisia vastaan asettuu "kuuden pisteen"-ottelussa pykälää korkeammalla sarjataulukossa majaileva FC Inter. Kummankin tähtäin on vielä mitaleilla ja sitä kautta ensi kauden eurokentillä.

- Tosi kiihkeä peli tulossa. Molemmilla "all in". Molemmille pakkovoitto, jos aikoo unelmoida mitalista. Tasapeli tai tappio tietää unelmien päättymistä. Se antaa suuntaa viimeisille peleille. Kauden tärkein peli tähän kohtaan, FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas tietää.

- Inter on ollut vahva liigassa, takana iso pettymys Suomen Cupissa. Liigan kuntopuntarin kärkijengi. Meillä on ollut vähänvuoristorataa. Vaikka Ilves peli meni tiukoille, se on tuonut virtaa ja energiaa meidän tekemiseen. Pelillisesti siinä oli paljon hyviä asioita. Joukkue haluaa näyttää edellisen kotipelin katastrofin jälkeen, että olemme paljon parempia, Korkeakunnas jatkaa.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Keväällä Lahdessa pelattu ottelu päättyi 1-1 tasapeliin, kun taas heinäkuussa lahtelaiset olivat Interiä parempia Veritas Stadionilla lukemin 0-2.

- Kyllä meidän ja FC Lahden ottelut ovat olleet melko tasaisia aina ja samaa odotan nytkin. Meillä on tietysti tavoitteena jatkaa voittojen tiellä, sanoo Veikkausliigan syyskuun kuukauden valmentajaksi nimetty Inter-luotsi Job Dragtsma.

FC Lahden osalta tällä hetkellä näyttää siltä, että kaikki pelaajat ovat käytettävissä pitkäaikaispotilaita - Henri Toivomäki ja Jussi Länsitalo - lukuun ottamatta.

- Viimeistelyharjoitukseen lähdettäessä kaikki muut ovat mukana, Korkeakunnas myhäilee.

Interin kokoonpanosta puuttuvat Lahdessa pelikieltoaan kärsivä Joni Aho sekä loukkaantuneet Magnus Bahne, Vincent Onovo, Serge N`Gal, ja Oskari Qvick.


FC Lahti - FC Inter Kisapuistossa sunnuntaina 4.10. kello 15.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä IS Extrassa, johon pääset tämän linkin kautta.