AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.39 // 3.10.2015

Dragtsma toivoo jälleen huippuasennetta

Dragtsma toivoo jälleen huippuasennetta

Job Dragtsma korostaa alun tärkeyttä sunnuntain ottelussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti saa sunnuntaina vieraakseen FC Interin ottelussa, jossa ratkotaan kummankin kannalta isoja asioita mitalitaistelun suhteen.

Sunnuntain ottelussa tuskin tullaan missään vaiheessa peruuttelemaan, sillä vain voitto kelpaa molemmille joukkueille. Tämän tiedostaa myös Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

- Lahti tulee varmasti kovaa ja aggressiivisesti otteluun, sillä he tarvitsevat voiton säilyttääkseen mitalitoiveet yllä. Ottelun alku on huomenna tärkeä ja siinä pitää olla heti mukana, korostaa Dragtsma Interin verkkosivuilla.

Inter ei jäänyt murehtimaan Suomen Cupin finaalissa kärsimäänsä tappiota, vaan joukkue palasi heti voittokantaan keskiviikkona voittamalla KuPS:n Veritas Stadionilla hyvän esityksen jälkeen 3-1. Dragtsma sanookin tuohon otteluun viitaten kuluneen fraasin, että keskiviikon KuPS-ottelun pelaaminen pitäisi nyt pystyä siirtämään huomiseen Lahti-otteluun.

- KuPS-ottelussa pelaajien asenne oli huippua. Kentällä jokaisesta pelaajasta näki, että he haluavat voittaa ottelun. Tätä samanlaista asennetta tarvitaan myös huomenna. Uskon, että sitä myös nähdään kentällä, toteaa Dragtsma.

Lisää uutisia