AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2024

Veikkausliiga-podcastissa Ilveksen Oiva Jukkola - "Kaikki pelit ovat tärkeitä tästä eteenpäin"

Veikkausliiga-podcastissa Ilveksen Oiva Jukkola - "Kaikki pelit ovat tärkeitä tästä eteenpäin"

Oiva Jukkola vierailee Suplan Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa kuullaan Ilveksen Oiva Jukkolan ajatuksia.

Ilves pääsi viikonloppuna juhlimaan komeaa voittoa, kun HJK kaatui kärkiottelussa lähes loppuunmyydyn stadionin edessä. Jukkola myöntää voiton olleen hänelle erityinen.

- Henkilökohtaisesti varmaan yksi siisteimpiä matseja urallani. Molempien joukkueiden fanit olivat tosi näyttävästi esillä ja pitivät ääntä koko pelin ajan. Pelillisesti uskon, että oli tosi viihdyttävä matsi. Toki kotijoukkueen, eli meidän voitto, niin mahtava tapahtuma kyllä, Jukkola palaa viime viikonlopun tapahtumiin.

Voitolla Ilves nousi mukaan vahvasti myös mestaruustaisteluun. Tamperelaiset ovat äärimmäisen tasaisessa sarjassa vain kaksi pistettä kärkipaikkaa perässä. Ilveksen alkukausi oli kuitenkin vaikea ja avausvoittoa saatiin odottaa aina neljänteen peliin saakka.

- Joukkueen tavoitteena oli mitalisija, mutta tietenkin nälkä kasvaa syödessä. Jos pystymme voittamaan HJK:n noin näyttävästi, niin kyllä me pystymme mikä tahansa muukin joukkue tässä sarjassa hoitamaan. Mutta pitää olla nöyrä silti. Myös niitä sarjan pohjalla olevia joukkueita vastaan pitää ottaa niitä voittoja. Jos pelataan tasan Lahdessa, niin se ei tee hyvää meidän kamppailulle kärkipäässä. Kaikki pelit ovat tärkeitä tästä eteenpäin, Jukkola muistuttaa.

Ilves on seuraavan kerran tositoimissa maanantaina 15.7., kun se kohtaa Pirkanmaan derbyssä FC Hakan. Ottelu on myös Ruudun viikon studio-ottelu.

Jukkolan ajatuksia kuunneltavissa lisää uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa. Lähetyksessä vierailee myös Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki.

Lisää uutisia