AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 10.7.2024

Tulosten takaa: Ilveksen uusi ilme on vaatinut panosta kaikilta

Tulosten takaa: Ilveksen uusi ilme on vaatinut panosta kaikilta

Yleisö on täyttänyt Tammelan uuden stadionin lehterit. (Kuva: Jimi Soinila)

Ilves palasi täksi kaudeksi Tammelaan ja uudelle stadionille. Stadion on kuitenkin vain jäävuoren huippu Ilveksen uudistuksissa, kertoo seuran toimitusjohtaja Risto Niklas-Salminen.

Kesäkuussa 2023 Ilves Edustus Oy solmi Tammelan stadionin operointisopimuksen Tampereen kaupungin kanssa.

Menneet 13 kuukautta ovat kieltämättä olleet organisaatiollemme todella kiireisiä. Uuden stadionin liiketoiminnan starttaaminen sekä stadionin investoinnit ja kalustaminen lyhyessä ajassa olivat melkoinen ponnistus.

Myös Veikkausliigajoukkuetta rakennettiin urheilutoimenjohtaja Miika Takkulan johdolla heti syksystä eteenpäin. Tavoitteenamme oli rakentaa uskottava valmennustiimi sekä viihdyttävän pelityylin omaava joukkue heti Tammelan stadionin ensimmäiselle kaudelle.

Teimme myös mittavan brändiuudistuksen pääomistaja Ilves-Hockey Oy:n avulla. Rakensimme uudet verkkosivut sekä verkkokaupan ja kivijalkakannattajakaupan Tammelan stadionille. Myös uusi Ilves football -vaatemallisto tuli myyntiin heti Veikkausliigakauden avaukseen.

Tavoitteenamme oli heti alusta asti rakentaa poikkeuksellinen ottelutapahtuma Veikkausliigaan.

Kieltämättä Veikkausliigan ensimmäinen kotiottelu 6.4 jännitti sen osalta miten homma toimii uudella stadionilla ja miten asiakkaat löytävät takaisin Tammelaan. Huoli oli turha, kansa löysi stadionille ja pelikin alkoi sujumaan pienten alkukangertelujen jälkeen.

Veikkausliigassa seitsemän kotiottelun jälkeen yleisökeskiarvomme on 5295 katsojaa. Siitä kivuttiin vielä ylöspäin viime lauantain - hyvissä ajoin loppuunmyydyn - HJK-ottelun myötä.

On ollut hienoa yhdessä joukkueemme kanssa rakentaa jotakin merkityksellistä. Tästä kuuluu myös iso kiitos kannattajillemme ja yhteistyökumppaneillemme! Suuri kiitos luottamuksesta.

Sen lisäksi haluan myös kiittää tiimiämme, joka on tehnyt loistavaa työtä menestyksen eteen!

Lisää uutisia