AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.28 // 9.7.2024

Voitto maistui SJK-luotsi Stevie Greavelle - "Näytimme taas vahvaa luonnetta ja päättäväisyyttä"

Voitto maistui SJK-luotsi Stevie Greavelle - "Näytimme taas vahvaa luonnetta ja päättäväisyyttä"

SJK piti kiinni johdosta loppuun saakka. (Kuva: Iitu Lehtonen)

SJK väänsi tiukassa kamppailussa maanantaina 2-1-vierasvoiton AC Oulusta hiukan uusiutuneella kokoonpanlla.

SJK:n paidassa nähtiin kaksi debytanttia, sillä pelikieltoista Ville Tikkasta puolustuksessa paikanneen Markus Koiviston lisäksi tuore hankinta Lewis Strapp pelasi ensimmäiset minuuttinsa edustusjoukkueessa. Strapp tuli kentälle 78. minuutilla.

Huonona uutisena oli keskikentän luottomiehen Valentin Gascin loukkaantuminen ensimmäisellä jaksolla. Argentiinalainen joutui jättämään ottelun kesken, ja Markus Arsalo otti hänen paikkansa kentällä. Toppari Ndiaye otti puolestaan kauden neljännen keltaisen korttinsa ja joutuu huilaamaan seuraavan ottelun pelikiellon takia.

- Olimme ensimmäiset 10 minuuttia hieman unessa, ja saimme hitaan alun, mutta Markuksen sisääntulo auttoi meitä saamaan pallonhallintaa. Hän teki ison eron tänään. Otimme selkeän kontrollin ensimmäisen 25-minuuttisen jälkeen. Halusimme päästä puolustajien taakse ja pelata suoraviivaisesti, koska se oli paras tapa pelata tällä nurmella, kertasi SJK:n päävalmentaja Stevie Grieve.

- Tulimme hyvällä jalalla toiselle jaksolle, mutta tuuliolosuhteet pakottivat meitä tekemään muutoksia hyökkäyspelaamiseen, sillä pallo melkein pysähtyi ilmassa kovan tuulen takia. Loppua kohden olimme hieman pinteessä, mutta puolustuksemme ja Roope (Paunio) tekivät hyvää työtä.

Esitys ei ollut ehkä parasta SJK:ta ja AC Oulu oli sitkeä vastustaja, mutta kolme pistettä irtosi kuitenkin matkaan.

- Näytimme taas vahvaa luonnetta ja päättäväisyyttä, kun hoidimme tämän pelin, totesi Grieve tyytyväisenä.

Lisää uutisia