AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.27 // 6.7.2024

"Vähän meni tänään koheltamiseksi" - HJK-luotsi Toni Korkeakunnas pettyi esityksen

"Vähän meni tänään koheltamiseksi" - HJK-luotsi Toni Korkeakunnas pettyi esityksen

HJK jäi kakkoseksi lauantaina Tammelassa. (Kuva: Jimi Soinila)

Yli tuhat HJK-kannattajaa, loppuunmyyty Tammelan stadion ja Veikkausliigan kärkiottelu. Mahtavat asetelmat yhteen kauden odotetuimmista vierasotteluista.

Ennakkoasetelmat eivät kuitenkaan siivittäneet Klubia voittoon asti, ja ottelusta koitui lopulta HJK:n kannalta murheellinen. Ilves nappasi ensimmäisen voiton HJK:sta sitten lokakuun 2019 ja selkein lukemin 3-0.

– Kollektiivinen epäonnistuminen. Totta kai meillä oli suunnitelma ja se vaikeutui, kun kotijoukkue sai muutaman nopean maalin alkuun. Se tietenkin vaikeuttaa erityisesti vieraissa, kommentoi HJK:n päävalmentaja Toni Korkeakunnas ottelun jälkeen.

Viisi kertaa aiemmin liigassa HJK on noussut pisteille oltuaan tauolla tappiolla. Lauantain Ilves-ottelu ei kuitenkaan tällä kertaa ollut yksi niistä, eikä loppukiri lähtenyt missään vaiheessa kunnolla liikkeelle.

– Meillä on ollut sellainen perisynti, että otteluiden alut ovat olleet heikkoja. Vähän meni tänään koheltamiseksi, eikä pystytty toteuttamaan niitä asioita, joita olisimme halunneet.

- Kotijoukkue pelasi tänään hyvin, totesi Korkeakunnas ottelusta.

Lisää uutisia