AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.25 // 20.6.2024

FC Lahden leirissä petyttiin tasapeliin – ”Todella iso pettymys”

FC Lahden leirissä petyttiin tasapeliin – ”Todella iso pettymys”

Tasapeli oli pettymys Toni Lindbergille. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Lahti oli pitkään voitossa kiinni johdettuaan Gnistania vastaan vielä 3-2, kun peli veteli viimeisiään, mutta Gnistan nousi vielä lisäajalla tasoihin. Tasapeli jätti lahtelaisleirissä karvaan maun.

FC Lahden kapteeni Mikko Viitikko oli ottelun jälkeen erittäin pettynyt. Hän kuitenkin uskoo, että voittojen kiertäminen loppuu. Toisaalta Viitikko pystyi näkemään positiivisena asiana sen, että hyökkäystrio onnistui iskemään kolme maalia.

– Tällä hetkellä minulla on kauhea fiilis. Jätimme kaikkemme kentälle, mutta voitot kiertävät meitä. Viimeksi Oulussa viimeinen tilanne toi ottelun tasoihin ja nyt taas, joten se syö. Pystyimme kuitenkin tekemään kolme maalia ja olimme kentällä rohkeita. Normaalisti kolmella maalilla pitäisi voittaa, mutta meitä vastaan tehdään näköjään komeita maaleja. Kyllä tämä vielä kääntyy ja suunnan on pakko olla ylöspäin, Viitikko summasi lahtelaisten verkkosivuilla.

Myös FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli pettynyt lopputulokseen. Lindbergin mukaan Eemeli Virran paluu keskikentälle on tuonut kentälle vääntövoimaa. Hän näki, että joukkueen peli-ilme oli jälleen hieman parempi.

– Tämä oli todella iso pettymys. Olimme pitkään johdossa ja sitten päästimme vastustajan tasoihin. Pystyimme tekemään pelitilannemaaleja, mutta toisaalta meitä vastaan tehtiin erikoistilanteista.

- Virran tuleminen keskikentälle on tuonut meille vääntövoimaa. Nyt tuntuu raskaalta, mutta otamme tästä oppia. Peli-ilme oli jälleen parempi, mutta meidän on alettava saavuttamaan voittoja. Nyt otamme juhannuksen pientä huilia ja heti sen jälkeen jatkamme Cupissa, Lindberg summasi.

FC Lahden kausi jatkuu heti juhannuksen jälkeen tiistaina 25.6. Lahti matkaa Suomen Cupissa Kokkolan Pallo-Veikkojen vieraaksi. Seuraava kotiottelu pelataan puolestaan lauantaina 29.6. Vieraaksi Lahteen saapuu Ilves.

Lisää uutisia