AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 12.6.2024

"Totta kai nautimme tästä joka päivä" - Jussi Nuorela on tehnyt vakuuttavaa työtä VPS:ssa

"Totta kai nautimme tästä joka päivä" - Jussi Nuorela on tehnyt vakuuttavaa työtä VPS:ssa

Jussi Nuorela ja VPS nauttivat menestyksestä. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS on viime kauden menestyksen jälkeen yllättänyt jälleen kaikki jalkapallon seuraajat Suomessa taistellen koko alkukauden Veikkausliigan kärkisijoista.

Päävalmentaja Jussi Nuorelan projekti on kestänyt toistaiseksi neljän kauden ajan, eikä VPS-luotsi omien sanojensa mukaan olisi neljä vuotta sitten uskonut siihen, minkälaista menestystä VPS ja Vaasa ovat kokeneet projektin aikana.

- Lähtökohtaisesti en olisi uskonut neljä vuotta sitten, että olisimme tässä tilanteessa tällä hetkellä. Viime kauden ylisuoritimme selvästi odotuksiin nähden, ja totta kai tänä vuonna edelleen myös teemme sitä. Menestyksemme kertoo siitä, että olemme onnistuneet toiminnassamme hyvin. Se on mahtavaa, ja totta kai nautimme tästä joka päivä.

Nuorela on saanut ryhmänsä toimimaan erinomaisesti ja nyt korjataan hedelmiä.

- On makeaa tehdä hommia tämän joukkueen kanssa, kun kaikilla on kova luotto omaan tekemiseen. Jokapäiväinen duunimme on nautinnollista, sillä meillä on selkeä suunta sille, mitä haluamme saavuttaa ja tehdä. Olemme myös toistaiseksi osoittaneet sen, että se toimii.

- Tällä hetkellä voimme mennä suhteellisen paineettomasti, eikä se ole itsestäänselvyys, Nuorela huomauttaa.

Lisää tulosta Nuorela joukkoineen hakee keskiviikkona Maarianhaminassa Jalkapallopäivän ottelussa.

IFK Mariehamn - VPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 12.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia