AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 11.6.2024

"Veikkausliiga on laadukas ja kilpailullinen sarja" - VPS-toppari Pedro Justiniano on löytänyt paikkansa

"Veikkausliiga on laadukas ja kilpailullinen sarja" - VPS-toppari Pedro Justiniano on löytänyt paikkansa

Pedro Justiniano kiittelee Vepsun takalinjojen yhteistyötä. (Kuva: Juha Tamminen)

Vepsun topparilinjan keskellä pelaava Pedro Justiniano on pelannut Veikkausliigassa seitsemän peliä, joiden aikana kolmen maajoukkueen edustama puolustaja on esittänyt vahvoja otteita.

Justiniano kokee Veikkausliigan tasokkaaksi sarjaksi, ja mainitsee jokaisen pisteen olevan merkityksellinen. Toppari huomauttaa myös, että yhteistyö topparilinjan kanssa on alkanut hyvin, ja nostaa kommunikaation olennaiseksi osaksi laadukasta tekemistä, jota tarvitaan myös keskiviikkona IFK Mariehamnin vieraana.

- Mielestäni sarja on todella laadukas ja kilpailullinen. Meidän on oltava jokaisessa pelissä tarkkana ja vahvoilla, jotta voimme ottaa pisteitä kotiin. Taso on korkea Veikkausliigassa, ja odotamme vahvaa vastustajaa keskiviikon peliin. Meidän on suoriuduttava hyvin, sillä jokainen piste tässä sarjassa on tärkeä.

Vepsun puolustuslinjan yhteispeli sujuukin Justinianon mukaan mallikkaasti.

- Yhteistyöni puolustuslinjan kanssa on alkanut hyvin. Me ymmärrämme toisiamme hyvin, ja keskustelemme paljon kentällä ja sen ulkopuolella.

- Topparilinjan keskellä olen aika paljon äänessä, ja minun tuleekin pitää puhetta jatkuvasti yllä linjan kanssa. Toivottavasti hyvä suorittamisemme jatkuu, Justiniano toteaa.

IFK Mariehamn - VPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 12.6. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia