AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 31.5.2024

Pallas palaa innolla Ouluun – ”On ollut vähän ikävä”

Pallas palaa innolla Ouluun – ”On ollut vähän ikävä”

Noah Pallas palaa tuttuihin maisemiin. (Kuva: Juha Tamminen)

Noah Pallas palaa perjantaina tuttuihin maisemiin, kun HJK matkustaa AC Oulun vieraaksi. Pallakselle jäi kahdesta Oulussa vietetystä vuodesta hyvät muistot.

HJK kohtaa Ruudun studio-ottelussa AC Oulun Raatin stadionilla ja samalla Pallas tekee paluun entiselle kotikentälleen. Pallas odottaa innolla tulevaa ottelua.

- Se tuntuu kyllä tosi hyvältä mennä sinne. Kiva nähdä vanhoja valmentajia ja vanhoja pelaajia. Mielestäni on kiva pelata joukkueita vastaan, joissa on paljon ystäviä. Se antaa sellaisen pienen

ekstralatauksen. Minulla on ollut vähän ikävä Oulua. Varsinkin kesäisin se on hieno paikka ja kiva mennä vähän kävelemään sinne ja katsomaan, miltä paikat näyttää, Pallas iloitsee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

HJK:n alkukausi on ollut eri syistä haastava, mutta Pallas lupaa perjantaina räväkän HJK:n,.

- Lupaan katsojille aggressiivisen HJK:n. Haluamme parantaa prässipeliä ja olla sellainen joukkue, joka ottaa jo ekalla puoliajalla homman haltuun. Semmoista HJK:ta haluan itsekin nähdä.

Pallaksen haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastista. Pallas on tositoimissa myös Ruudun studio-ottelussa, jossa pureudutaan AC Oulun ja HJK:n väliseen kamppailuun. Ottelu pelataan perjantaina kello 20.00 alkaen ja studiolähetys pyörähtää käyntiin kello 19.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia